Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση εισαγγελέα για το αιμορροφιλικό κέντρο του Ιπποκράτειου

Picture 0 for Παρέμβαση εισαγγελέα για το αιμορροφιλικό κέντρο του Ιπποκράτειου Tα λειτουργικά έξοδα του κέντρου, κατά την τελευταία 5ετία κυμαίνονται, από 10 έως 19 εκατ. ευρώ ετησίως
Εμπόριο ιατρικών σκευασμάτων στα Βαλκάνια, πίσω από το Αιμορροφιλικό Κέντρο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης αναζητεί ο εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς  Αργύρης Δημόπουλος ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας.
Ζητεί να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αυαταπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, της απιστίας , της υπεξαίρεσης , της παράβασης καθήκοντιας , της εμπορίας φαρμάκων κ.α, με βάση επώνυμη καταγγελία γιατρού. Τα λειτουργικά έξοδα του Αιμορροφιλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, κατά την τελευταία 5ετία κυμαίνονται, από 10 έως 19 εκατ. ευρώ ετησίως, την στιγμή που τα κονδύλια του αντίστοιχου Αιμορροφιλικού Κέντρου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου των Αθηνών ανέρχονται γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια  ευρώ τον χρόνο. Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν ανωμοτί οι  τρεις γιατροί που διοικούν το Αιμορροφιλικό Κέντρο.

voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου