Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Αυτός είναι ο 43χρονος που αποπλανούσε ανήλικα στην Ορεστιάδα

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 43χρονου, ο οποίος αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια στην Ορεστιάδα, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία



Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων στην Ορεστιάδα, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μετά από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πλημμελειοδικών.
Ο 43χρονος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, είχε πέσει στα χέρια των αρχών τον Οκτώβριο του 2012. Όπως αποκαλύφθηκε το 2011 είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις και είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις με τέσσερα ανήλικα κορίτσια άνω των 12 και κάτω των 15 ετών ενώ παρήγαγε πορνογραφικό υλικό, στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος και τα προαναφερόμενα παιδιά.
Πρόκειται για τον Πιντίδη Γιώργο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, γεννημένο το 1970 στη Γερμανία, κάτοικο Νέας Βύσσας Ορεστιάδας.
Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου άνω των 12 και κάτω των 14 ετών κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου που συμπλήρωσε το 14ο όχι όμως και το 15ο έτος της ηλικίας του κατ΄εξακολούθηση, εξώθηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών να παρίσταται σε ασελγή πράξη μεταξύ άλλων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών κατ' εξακολούθηση και παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή κατ΄εξακολούθηση.

news247  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου