Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

96 έφτασαν οι συμμετοχές των επιχειρήσεων για την 29η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας – 2 ευρώ φέτος το εισιτήριο

euriniadisΤις 96 έφτασαν οι συμμετοχές των επιχειρήσεων για την 29η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων από τις 18 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ άλλες 8 αιτήσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα, μέχρι σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.
Τη φετινή χρονιά υπάρχει πολύ «φρέσκο υλικό», σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Ευρενιάδη, που μίλησε στο Kozan.gr, με πολλούς εκθέτες να είναι από τον χώρο της ενέργειας, όπως είναι η υγραεριοκίνηση, η θέρμανση και ο κλιματισμός και τα ενεργειακά τζάκια, αλλά και τους παραδοσιακοούς εκθέτες από τον χώρο του επίπλου, των τροφίμων των ποτών, αλλά και των γεωργικών μηχανημάτων.
Θα συμμετέχει επίσης το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και για πρώτη φορά τα επιμελητήρια των Ιωαννίνων, Πιερίας, και Καστοριάς, ενώ θα υπάρχει και ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και το καθιερωμένο σόου με τον ταχυδακτυλουργό «Μagic Chris» για τους μικρούς μας φίλους.

ekthesi1«Καταφέραμε και μειώσαμε τα έξοδα της έκθεσης κατά 30%, χωρίς βέβαια να περιοριστεί κάτι από την έκθεση. Προσπαθούμε να νοικοκυρεύσουμε το εκθεσιακό κέντρο και την έκθεση με τη διοίκηση να  είναι σε ένα πολύ καλό κλίμα, την ώρα που η προσέλκυση των εκθετών είναι πάρα πολύ δύσκολη, αφού οι οικονομικές δυσκολίες είναι μεγάλες. Πάρα ταύτα εμείς ελπίζουμε ότι θα είμαστε στα ίδια επίπεδα με πέρσι ενδεχόμενος και 5-10% παραπάνω. Στόχος μας είναι να αγγίζουμε τους 120 εκθέτες», είπε ο πρόεδρος, ενώ να σημειωθεί ότι έχει γίνει και μια μείωση του εισιτηρίου των επισκεπτών, αφού από 2.5 Ευρώ που ήταν πέρσι, φέτος θα είναι στα 2 Ευρώ.
Ο κ. Ευρενιάδης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πρόσφατο δημοσίευμα του Κozan.gr, το οποίο αναφερόταν στο γεγονός πως δεν έγιναν διοικητικά συμβούλια, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες για την πραγματοποίηση της κορυφαίας διοργάνωσης, σε επίπεδο εκθέσεων στη Δυτική Μακεδονία. «Κάθε άλλο…. εγώ προκαλώ όποιον αμφιβάλει να έρθει και να παρακολουθήσει τα συμβούλια που γίνονται και μάλιστα δυο φορές την εβδομάδα, ένα μήνα πριν την έκθεση. Στη δική μου διοίκηση μάλιστα έχουν γίνει τα περισσότερα συμβούλια που έχουν γίνει ποτέ μέσα σε ένα χρόνο», δήλωσε ο κ. Ευρενιάδης.
Καλές οι σχέσεις μου με τον Μάκη Παπαδόπουλο και τον Κώστα Κυριακίδη
 Ο κ. Ευρενιάδης έδωσε και απάντηση στις φήμες που ήθελαν να μην έχει και τόσο καλή σχέση με τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο, αντιπρόεδρο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, αλλά και τον πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Κώστα Κυριακίδη. «Οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές και με τους δυο. Σαφώς και υπάρχουν διαφωνίες με τον κ. Παπαδόπουλο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις μας είναι εχθρικές. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Σε όλες τις αποφάσεις υπάρχει απόλυτη δημοκρατία. Για τα πάντα αποφασίζει το Δ.Σ. και όχι εγώ ή ο αντιπρόεδρος. Σε ότι αφορά τον κ. Κώστα Κυριακίδη οι σχέσεις μας είναι άριστες και οικογενειακές. Φυσικά έχουμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να συνεργαζόμαστε», ανέφερε ο κ. Ευρενιάδης.

Ρεπορτάζ Θανάσης Τέγος

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου