Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Την παραίτησή του από πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Φωτόπουλος στους εργαζόμενους της επιχείρησης
"Η ΓΕΝΟΠ πεθαίνει"! Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά σε επιστολή του ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος. Και λέμε μέχρι πρότινος διότι ο κ. Φωτόπουλος γνωστοποίησε την απόφαση του και παραιτείται από τη θέση του.
Συγχρόνως προειδοποίησε για τον κίνδυνο διάλυσης της Ομοσπονδίας εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ ανήγγειλε ότι θα αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες, αν και θα παραμείνει μέλος του ΔΣ της επιχείρησης.
Όσο για τα προβλήματα της Ομοσπονδίας, ο ισχυρός συνδικαλιστής επέρριψε τις ευθύνες στα πρωτοβάθμια σωματεία τα οποία, όπως είπε, δεν αποδίδουν τις εισφορές τους προς τη ΓΕΝΟΠ και άφησε περαιτέρω αιχμές ότι ενώ εξέλεξαν μέλη στο ΔΣ της ομοσπονδίας που κάθε μήνα καλύπτονται με συνδικαλιστική άδεια, δεν αποδίδουν τη συνδρομή τους.
Επισήμανε ακόμα ότι οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας είναι επί τρεις μήνες απλήρωτοι.
Προχώρησε επιπλέον και σε αυστηρή κριτική και αναγνώριζε έλλειψη ενότητας, σεβασμού, αλληλεγγύης και συναδελφικότητας στα μέλη της Ομοσπονδίας.
"Το μόνο που υπάρχει είναι απίστευτο μίσος, κακίες, μικροψυχίες, απολίτικες συμπεριφορές και σχεδιασμοί απαξίωσης και διάλυσης".
Σε δήλωσή του τέλος αναφορικά με την αύξηση του τέλους υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ο κ. Φωτόπουλος επισημαίνει:
"Η αύξηση αυτή είναι ένα ακόμα χαράτσι στις πλάτες των εκατομμυρίων φτωχών και άνεργων συνανθρώπων μας που σκοπό και στόχο έχει να καλύψει τα τεράστια ελλείμματα που δημιουργήθηκαν στο ΛΑΓΗΕ από την εφαρμογή των απαράδεκτων αποφάσεων όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 13 ετών στον τομέα της αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας".

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου