Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Έδειραν τον Α.Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο - Το καζάνι της οργής βράζει...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Οργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός "είναι ανεπιθύμητος".
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Γεωργιάδης ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση πολιτών που διαμαρτύρονταν για την εξαθλίωση στην οποία τους έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων.
Οι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών.
Συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο "Κτυπημένος στο λαιμό τους και το κεφάλι. Ήταν κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων".
Με μεγάλη δυσκολία η αστυνομία που βρισκόταν εκεί κατάφερε να γλιτώσει τον Α.Γεωργιάδη από τα χέρια των εξαθλιωμένων πολιτών.
Μετά το συμβάν, ο υπουργός σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για λίγο στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησε συντομότερα από το προγραμματισμένο.
Είναι ο πρώτος ξυλοδαρμός υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά και αν συνεχίσει η κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Καλά θα κάνουν να λαμβάνουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, αφού το καζάνι "βράζει"...
 
apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου