Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Να μην ορκίσει δοσίλογους προσκυνημένους ο Ιερώνυμος

Τι δήλωσε η Ραχήλ Μακρή πριν την αυριανή ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό
Με παρέμβαση της μέσω social media, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πρότεινε στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μην ορκίσει τη νέα δικομματική κυβέρνηση.
"Να μην πάει ο Ιερώνυμος για την ορκωμοσία. Δεν χρειάζεται να ορκίζει δοσίλογογους προσκυνημένους" ήταν η τοποθέτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Μία πρόταση που συνοδεύτηκε από αποθεωτικά σχόλια των πιστών της φίλων στο κοινωνικό δίκτυο.

Πρόσφατα άλλωστε, η ιδιαιτέρως δραστήρια στο Facebook, Ραχήλ Μακρή, αποκάλυψε επίσης ότι μόλις έκλεισε τα 40 και πως είναι... οπαδός του Παναθηναϊκού.
H Ραχήλ Μακρή για την ΔΕΣΦΑ
"Η κυβερνητική παραπληροφόρηση δεν έχει όρια", επισημαίνει εν τω μεταξύ σε δήλωσή της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή για την επικείμενη πώληση της ΔΕΣΦΑ και προσθέτει:
"Στην προσπάθειά τους να ξεπουλήσουν την ΔΕΣΦΑ, μια εταιρεία με πάγιο εξοπλισμό άνω του ενός δις ευρώ, στην οποία έχουν δοθεί 262 εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις για το εξευτελιστικό τίμημα των 400 εκατομμυρίων προβαίνουν σε αίολες και ασταθείς εξαγγελίες για τον Αγωγό TAP.
Όλοι θυμόμαστε την φιέστα των κυβερνώντων, όταν παρουσίαζαν ως εγκαίνια «μεγάλου έργου» την υποβολή φακέλου υποψηφιότητας του αγωγού. Σήμερα εξαγγέλλουν ότι εάν θυσιάσουμε την ΔΕΣΦΑ ως σύγχρονη Ιφιγένεια θα αυξήσουμε τις πιθανότητες επιλογής του εν λόγω αγωγού έναντι του Nabucco.
Οι ανυπόστατες εικασίες και οι φρούδες ελπίδες έχουν πάψει να συγκινούν τον ελληνικό λαό. Είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν και οι υπουργοί της εσωτερικής τρόικας".

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου