Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Νέο τουρκοσυνέδριο στην Κομοτηνή με συμμετοχή Ευρωπαίων!

Συνεχίζεται η διεθνής κατασυκοφάντηση της χώρας μας με τη βοήθεια «Ευρωπαίων αξιωματούχων» που πάνε κι έρχονται με τούρκικο χρήμα…

Μια ομάδα Ευρωπαίων αξιωματούχων ήρθε πριν από λίγες μέρες στη Θράκη, όπου πήρε μέρος σ’ ένα τουρκοσυνέδριο (1η φωτογραφία) με θέμα τα προβλήματα της…Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Ο λόγος φυσικά για τους γνωστούς χρυσοπληρωμένους φιλότουρκους από τη FUEN(«Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Λαών») και παρόμοιες οργανώσεις, που μας έχουν απασχολήσει κι άλλες φορές στο«Προξενείο-Στοπ» με την…παροιμιώδη αντικειμενικότητά τους ως παρατηρητών και ερευνητών.

Προ λίγων ημερών λοιπόν κάποιοι από αυτούς ξαναήρθαν στη Θράκη κι αφού επισκέφτηκαν τον μόνιμο εταίρο τους, δηλαδή το τουρκο-κόμμα DEB, και τον ψευδομουφτή ΚομοτηνήςΙμπράμ Σερήφ, συμμετείχαν στο εν λόγω συνέδριο (εννοείται στο ξενοδοχείο “Chris and Eve”, μόνιμο χώρο συνάθροισης των προξενικών), παρέα ασφαλώς με όλο τον συρφετό των τουρκοψύχων της περιοχής (ήταν εκεί ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο ψευδομουφτήδες Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» Αχμέτ Κουρτ, ο πρόεδρος της «Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμί Τοραμάν (σ.σ. παράνομα, υπενθυμίζουμε, και τα τρία προαναφερθέντα σωματεία), ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Γκαλήπ Γκαλήπ, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων της ΕΠΑΘ Μεχμέτ Ντερντιμάν, η επικεφαλής του εν Κομοτηνή δημοτικού τουρκο-συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του «Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης» Αχμέτ Αρήφ, ο εκδότης της «Μιλλέτ» και πρόεδρος του τουρκοσυλλόγου “Τσινάρ” Τζεγκίζ Ομέρ, ο αντιπρόεδρος της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» και μέλος της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη και πολλοί άλλοι.

Το συνέδριο, που διεύθυνε ο αντιπρόεδρος του DEB (και επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης) Οζάν Αχμέτογλου,ξεκίνησε με χαιρετισμούς του  προέδρου της αλυτρωτικής τουρκο-οργάνωσης ABTTF («Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης») Χαλίτ Χαμπίπογλου, και των δύο ψευτομουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης, οι οποίοι έκαναν αναφορά στα «σοβαρά προβλήματα που έχει η μειονότητα και στη σημασία που έχουν για την επίλυση τους αυτού του είδους τα συνέδρια».

Και στη συνέχεια βέβαια ήρθε η ώρα των..αντικειμενικών Ευρωπαίων, που πραγματικά έθελξαν με τον…νηφάλιο λόγο τους.«Εσείς δεν είστε ίσοι πολίτες στην Ελλάδα, διότι δεν έχετε δίγλωσσα νηπιαγωγεία» (!!!) είπε π.χ. μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών σχέσεων του ρουμανικού κοινοβουλίου και αντιπρόεδρος της Δημοκρατικής Ουγγρικής Συμμαχίας (RMDSZ) Λάζλο Μπόρμπελι (τον βλέπετε στη 2η φωτογραφία, να του παραδίδει πλακέτα ο πρόεδρος του DEB). «Πρέπει πλέον να αντιληφθείτε πως και εσείς είστε ισχυροί. 

Εάν στο Βέλγιο υπάρχουν υπουργοί από τη γερμανική μειονότητα και στη Ρουμανία από το νηπιαγωγείο ως το πανεπιστήμιο μπορεί και παρέχεται εκπαίδευση στα ουγγρικά, και εσείς λοιπόν μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό στην πλειονότητα. 

Ο καθένας από εσάς είναι ένας πιστός στην Ελλάδα πολίτης (σ.σ. με τέτοιες ψευτιές τους παραμυθιάζουν οι τουρκοχαφιέδες;), όπως και εμείς είμαστε πιστοί στην Ρουμανία. 

Επισκέφτηκα σήμερα τη Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας και τους εξήγησα τους λόγους της παρουσίας μου εδώ. Εμείς είναι ανάγκη να είμαστε ακόμη πιο ισχυροί και να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας, διότι έτσι θα είμαστε πιο ισχυροί. Στις σημερινές επισκέψεις μιλήσαμε για τα προβλήματα σας. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω το εξής: «Το πέρασμα του κινεζικού τείχους από τον Αττίλα, που είναι μια πηγή περηφάνιας για εσάς, είναι και για εμάς μια πηγή περηφάνιας» (σ.σ. γουάου)!

Και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο διευθυντής του FUEN Γιάν Ντίντριχσεν (τον βλέπετε στην 3η φωτογραφία επίσης με τον Αλή Τσαβούς) – μέλος ο ίδιος της γερμανικής μειονότητας στην Δανία – που είπε πως «εμείς παίρνουμε την ισχύ και την δύναμη μας από τις μειονότητες» και ότι η FUEN είναι ένας δημοκρατικός φορέας, που στηρίζει απόλυτα το κόμμα DEB, ενώ ανακοίνωσε και ότι πολύ σύντομα θα εκλεγεί στο Δ.Σ. της FUEN ο Χαλίτ Χαμπίπογλου (σ.σ. ε, και μόνο από αυτό τα συμπεράσματα αρκούν)!

Το ταξίδι όμως δεν τελείωσε βέβαια εκεί, καθώς την άλλη μέρα οι λεγάμενοι πήγαν – παρέα με τον Χαμπίπογλου και τα στελέχη του DEB – στην Ξάνθη, όπου επισκέφτηκαν τον ψευδομουφτή Μέτε στο γραφείο του (4η φωτογραφία) και ακολούθως είχαν συνάντηση στο ξενοδοχείο «Έλενα» με εκπροσώπους διαφόρων τοπικών τουρκοσυλλόγων (5η φωτογραφία).

Για μια ακόμη φορά λοιπόν κάποιοι Ευρωπαίοι υπέρμαχοι των μειονοτικών δικαιωμάτων μας κουβαλήθηκαν στη Θράκη με τούρκικο χρήμα, περιόδευσαν, είδαν διάφορους τουρκο-συλλόγους (και όχι μόνο), έκαναν προκλητικές δηλώσεις για την καταπίεση των Τούρκων και…απήλθαν. Κι εμείς δεν λέμε φυσικά ότι έλυσαν το…Θρακικό Ζήτημα ή ότι κατέστρεψαν τη χώρα, αλλά όλη αυτή η κινητικότητα διαιωνίζει ένα φορτισμένο κλίμα, έτσι; Κι ενώ «ελληνικό κράτος» δεν υπάρχει από την άλλη ούτε γι’ αστείο…


































Προξενείο Στοπ
 
eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου