Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Απάτη μαμούθ με μαϊμού καλλυντικά..Συνελήφθη ο πρόεδρος της Βέροιας

Ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης συνελήφθη για διακίνηση 25.000 προϊόντων «μαϊμού», τα οποία πούλαγε στα σούπερ μάρκετ του.
Ολόκληρη επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης μαϊμού απορρυπαντικών και καλλυντικών είχε στήσει 45χρονος στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ο οποίος μάλιστα διοχέτευε τα προϊόντα του σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

 Ο 45χρονος ιδιοκτήτης αποθηκών στην περιοχή του Λακκώματος συνελήφθη κι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις αποθήκες βρέθηκαν πάνω από 4460 φιάλες μαϊμού απορρυπαντικών, περισσότερες από 22.000 φιάλες καλλυντικών, καθώς και μηχανολογικός εξοπλισμός, μέσω του οποίου εμφιάλωνε τα υγρά που παρήγαγε. Τις αποθήκες εκμεταλλευόταν 52χρονος ιδιοκτήτης γνωστού σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος και πουλούσε τα μαϊμού προϊόντα στα υποκαταστήματά του.

Σε βάρος και των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί πλαστογραφίας. Τα διαφυγόντα κέρδη μόνο για τις 4460 φιάλες των μαϊμού απορρυπαντικών υπολογίζονται στις 62.000 ευρώ.
-zougla

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ είναι ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης που έχει μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα. Πλέον, πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο αναμένεται να έχει μετά από αυτή την εξέλιξη και η ομάδα της Βέροιας.
Οπως αναφέρεται, η διακίνηση των «μαϊμού» προϊόντων ξεπερνούσε τις 25.000 και όλα ήταν προς πώληση στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης»!
 

1 σχόλιο:

  1. fun πελατης στα Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ παιδια αν ειχε θεμα η εταιρεια σας την επομενη οι υπηρεσιες θα μαζευαν τα προιοντα. καθομαι απεναντι απο το καταστημα στην τουμπα. σας συγχαιρω που ευχαριστητε και εσεις απο ολεσ τισ περιοχεσ τους πελατες. ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή