Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πτολεμαΐδα: 1o Kαρδιολογικό Συνέδριο Δ. Μακεδονίας με θέμα: Στεφανιαία νόσος, πρόληψη και αντιμετώπιση

iatrikoskkk Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ο ΙΣΚ θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα και στόχο την διαρκή επιστημονική ενημέρωση τωνμελών του και ενάντια στη λογική των εκπτώσεων, σε οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό επίπεδο που χαρακτηρίζει την εποχή που διανύουμε, σας προσκαλεί στο 1ο συνέδριο Δ. Μακεδονίας, που έχει ως θέμα, τη στεφανιαία νόσο, την πρόληψη και αντιμετώπισή της.
Η επιλογή του θέματος μόνο τυχαία δεν ήταν αν αναλογιστεί κανείς ότι η στεφανιαία νόσος αποτελεί σήμερα την πρώτη αιτία θανάτου στον πολιτισμένο κόσμο και στην πατρίδα μας, με ανησυχητική αυξητική τάση, κυρίως λόγω της παρατεταμένης κρίσης που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, μοναδικού για τα επιστημονικά δρώμενα της περιοχής μας, εξασφαλίζουν η θεματολογία του, που συνδεέται άμεσα με την κλινική πράξη καθώς και η ποιότητα των προέδρων και ομιλητών, αρκετοί εκ των οποίων είναι καρδιολόγοι, μέλη του συλλόγου μας.
Τέλος, θα ήταν μέγιστη παράλειψη να μην μνημονευτεί, η καθοριστική συμμετοχή και στήριξη της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ» νοσοκομείου Θεσ/νίκης υπο του Διευθυντή- Καθηγητή ΑΠΘ κ.κ Ιωάννη Κανονίδη όπου οι ευχαριστίες προς το πρόσωπό του είναι αυτονόητες.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου
Βασιλακόπουλος Βασίλειος
Καρδιολόγος / Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης  4-4-2013                  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (κλικ 
εδώ)

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου