Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

Θα τα πω μια φορα και θα ειμαι σαφεστατος για να λυθουν αποριες.
Το θερμο επεισοδιο με την τουρκια ειναι προ των πυλων.
Αυτο υποκινηται απο την γερμανια λογω του οτι τα ενεργιακα αποθεματα της ειναι εξαρτωμενα περισσοτερο απο την Ρωσια και οι στροφυγγες κλεινουν.
Οι σχεσεις Ελλαδος τουρκιας δεν ειναι ειλικρινεις και αποτελουνται απο επεκτατικες βλεψεις της γειτονος χωρας.
Επηρεαζονται δε απο τα πολιτικα προσωπα,απο τις πολιτικες εξελιξεις και την οικονομικη κατασταση των δυο χωρων.
ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
Απο την Κυπρο -Καστελοριζο-νησια Αν.Αιγαιου-Εβρος
ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ελλαδα ΑΜΥΝΤΙΚΗ
τουρκια ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΧΗΣ
Η τουρκια αν και γνωριζει καλα την διαταξη των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων δεν μπορει και δεν θελει να εκθεσει τα στρατευματα της, τοσο στην περιοχη του Εβρου οσο και στα νησια του Αν.Αιγαιου,λογω μορφολογιας του εδαφους και λογω του οτι τα Ελληνικα στρατευματα,μαζι με αυτα των Σερβων ,ειναι εκπαιδευμενα σε σκληροτραχηλα εδαφη ,που καθιστουν τον ανταρτοπολεμο ιδανικη κατασταση μαχης για αυτα.
Ταυτοχρονα οι τουρκοι στρατιωτες,δεν εχουν τον πατριωτισμο που διακατεχει τον Ελληνα και γνωριζουν πως εχουν να κανουν με στρατιωτες ,που εκπαιδευονται την τακτικη μαχων του Μ.Αλεξανδρου, αυτη δηλαδη την τακτικη που εφαρμοζεται αυτη την στιγμη ,απο πολλα στρατευματα ανα τον κοσμο ,αλλα οχι απο τους ιδιους.
Η εκθεση των στρατιωτικων δυναμεων της τουρκιας ,απεναντι στα Ελληνικα ηταν και ειναι ο μεγαλος πονοκεφαλος των τουρκων στρατηγων, οπου παντα αντιμετωπιζαν σοβαρο προβλημα εφοδιασμου της πρωτης γραμμης στο πεδιο μαχης.
Αυτο συμβαινει διοτι οι τουρκοι παρουσιαζουν τραγικη χαλαροτητα οταν αποκρουεται επιθεση τους, με αποτελεσμα να παρουσιαζουν εικονα διαλυμενου συνολου.
Αυτο συμβαινει και στον αερα οπου στις αναχαιτησεις σπευδουν ταχυτατα να απεμπλακουν και να επιστρεψουν πισω.
Το πλεον σημαντικο σημειο της μαχης, για τους τουρκους ειναι η πρωτη επιθεση, οπου εκει αν δεν πετυχουν αυτο που σχεδιασαν, η καταρευση του εμπλεκομενου στρατευματος ειναι ακαριαια.
Ειναι το σημειο οπου τα τουρκικα στρατευματα παρουσιαζουν την εικονα επιθεσης καμικαζι...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΧΗΣ
Σημαντικοτερος απο τον πρωτο, διοτι επανασχεδιαζεται η επιθεση...
Ειναι το σημειο οπου η Ελληνικη Αμυνα μετατρεπεται σε αιφνιδιαστικη Δυναμη και καταφερνει καιρια πληγματα σε στοχους πολυ συγκεκριμενους-ηδη ταυτοποιημενους απο πριν...
Ταυτοχρονα ειναι το σημειο κολαφος, για την τουρκια οπου θα εχει ανοιχτο μετωπο και με τους κουρδους ,που παρ ολο την ειρηνευτικη συμφωνια θα κοιταξουν να εκμεταλευτουν την αποτυχια μιας επιθεσης κατα της Ελλαδος.
Η τουρκια εχει ηδη δυο μετωπα ανοιχτα.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ
Οι δυο χωρες ειναι μελη του ΝΑΤΟ
Απαγορευεται η ανοιχτη συρραξη μεταξυ δυο μελων...το επεισοδιο θα εχει διαρκεια το πολυ 72 ωρες πριν την παρεμβαση ξενων δυναμεων...
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η εδαφικη διαμοργωση ειναι συμμαχος της Ελλαδας, πονοκεφαλος και εφιαλτης για την τουρκια
Οι στοχοι στην απεναντι πλευρα πιο ευαλωτοι απο τους Ελληνικους
Ο Ελληνικος στρατος σε περιοδο μαχης δυσκολα σκυβει το κεφαλι σε αντιθεση με το μωσαικο εθνοτητων που απαρτιζουν τον τουρκικο στρατο
Η τακτικη της αγκυρας ειναι να σπερνει κλιμα πανικου στον εχθρο χωρις ομως να εχει την δυνατοτητα να παρεχει υψιστη ασφαλεια στο στρατιωτικο της προσωπικο
Αν η τουρκια ητηθει η διαλυση της θα ειναι αμεση, οχι απο την Ελλαδα αλλα εκ των εσω..
Αυτο δεν θελουν με τιποτα να το ζησουν οι τουρκοι πολιτικοι και δρα ανασταλτικα.
Οι τουρκικες βλεψεις στο Αιγαιο συγκρουωνται σε εναν σημαντικο παραγοντα που ακουει στο ονομα Ρωσια.
Αν η Ελλαδα ητηθει και δεχτει καιριο πληγμα, οι Ρωσοι δεν θα δεχτουν με τιποτα την αποδυναμωση ενος Κρατους που τους διδαξε την ορθοδοξια.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η τουρκια εχει την αμεριστη υποστηριξη της γερμανιας που την εχει το δεξι της χερι στις απαιτησεις της στα ενεργιακά αποθεματα της περιοχης.
Η εξαθλιωση των Ελληνων ειναι ο παραγοντας που δινει την αβαντα στους τουρκους, να τολμησουν και να ελπιζουν πως θα εχουν επιτυχια.
Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που στην χωρα μας υπαρχει τουρικη προπαγανδα μεσω των καναλιων ,πολιτικοι που υπηρετουν τα συμφεροντα των γερμανων, και μια κατασταση αποδυναμωσης των Ενοπλων Δυναμεων ,ετσι ωστε να διευκολυνθει το εργο της τουρκιας.
Σε καθε αλλη περιπτωση η μαχη ηταν δεδομενα χαμενη για τους τουρκους
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ- ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ .
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!

ΠΗΓΗ
katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου