Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Επαναστατικό χάπι: Ξεμεθάει σε δευτερόλεπτα!


Hapi anti-1-NAIΜετά το εμβόλιο που αποτρέπει την κατανάλωση αλκοόλ, η επιστήμη είναι σε θέση να μας προσφέρει το χάπι που... θα ξεμεθάει σε δευτερόλεπτα!
Όποιος λοιπόν δεν προτιμήσει την δραστική εφαρμογή του επαναστατικού εμβολίου και επιμένει να πίνει μέχρι... τελικής πτώσης, θα έχει την επιλογή να επανέλθει άμεσα σε νηφαλιότητα με το μαγικό χάπι...
Το επαναστατικό αυτό φάρμακο κατά της μέθης είναι φτιαγμένο από φυσικά βότανα και φυτά και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε πειραματόζωα και συγκεκριμένα σε ποντίκια.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, τα ποντίκια στα οποία και χορηγήθηκε το εν λόγω χάπι επανήλθαν σε κατάσταση νηφαλιότητας πολύ πιο γρήγορα σε σύγκριση με άλλα που δεν τους χορηγήθηκε και σταμάτησαν να παρουσιάζουν τα συμπτώματα μέθης, όπως η ζαλάδα.
Το χάπι είναι μια νανοκάψουλα στην οποία και έχουν τοποθετηθεί ένζυμα που επικουρούν την διάσπαση του αλκοόλ κατά παρόμοιο τρόπο με τη λειτουργία που το συκώτι το διασπά, μόνο που η διαδικασία με την κάψουλα γίνεται πιο γρήγορα.
Βέβαια όπως αναφέρουν οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια που πραγματοποίησαν τις συγκεκριμένες έρευνες, το χάπι ξεμεθάει άμεσα αλλά δεν καταπολεμά τις βλάβες που προκαλεί το αλκοόλ τόσο στον εγκέφαλο όσο και στο συκώτι...

prisonplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου