Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Χαλκιδική: Διαδηλώνουν κατά των μεταλλείων χρυσού - Μπλόκα και έλεγχοι από την αστυνομία (Video)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συλλαλητήριο ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές πραγματοποιούν κάτοικοι στη Μεγάλη Παναγιά. Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν και πολίτες από άλλες περιοχές.
Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στην Ιερισσό και κατευθύνθηκαν με αυτοκινητοπομπή στη Μεγάλη Παναγιά, για το συλλαλητήριο κατά της εξόρυξης χρυσού, στα μεταλλεία.

Στην περιοχή έφτασαν και λεωφορεία με διαδηλωτές από άλλες περιοχές.

Δείτε το βίντεο:




Σύμφωνα με το seleo.gr η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση της Αρναίας προς την Μεγάλη Παναγιά η αστυνομία έχει στήσει μπόκο και σημειώνει της πινακίδες των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς την περιοχή.

Επίσης, ένα δεύτερο μπλόκο έχει στηθεί έξω από το χωριό, στο οποίο η αστυνομία σταματάει τα αυτοκίνητα και πραγματοποιεί έλεγχο στα πορτ μπαγκάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει δύο προσαγωγές τώρα από λεωφορείο που συμμετείχε στην αυτοκινητοπομπή προς Μ. Παναγία και σταματήθηκε για έλεγχο...



Στη συγκέντρωση ενάντια στα μεταλλεία χρυσού συμμετέχουν και πολλοί Θεσσαλονικείς, αφού πριν λίγη ώρα 3 λεωφορεία από την Καμάρα και την πλατεία αρχαίας αγοράς, με συντονισμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησαν για τη Χαλκιδική.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου