Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αρχαιόπολη στο Τρίγωνο των Βερμούδων!


Στο βυθό του ωκεανού στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων μια ομάδα Καναδών επιστημόνων εντόπισε πρόσφατα μια χαμένη πόλη. Κοντά στις ακτές της Κούβας, ένα υποβρύχιο ρομπότ κατέγραψε ερείπια κτιρίων, τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες και κάτι που μοιάζει με άγαλμα
Σφίγγας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα βυθισμένα κτίσματα ανήκουν στην προκλασική περίοδο της ιστορίας της Καραϊβικής και της Κεντρικής Αμερικής και η αρχαία πόλη θα μπορούσε να κατοικείται από εκπροσώπους πολιτισμού,όμοιου με τους κατοίκους της Τεοτιχουακάν (εγκαταλειμμένη πόλη, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από την Πόλη του Μεξικού και έχει ηλικία περίπου 2000 ετών).


Η πόλη βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από τον ωκεανό και η ομάδα των ερευνητών με επικεφαλής τους Weinzweig και Zalitzki είναι πεπεισμένοι ότι είναι η Ατλαντίδα – η χαμένη πόλη για πάνω από 10.000 χρόνια. Τον περασμένο Ιούλιο, Αμερικανοί και Γάλλοι εξερευνητές έκαναν στο βυθό της θάλασσας της Καραϊβικής μια άλλη μνημειώδη ανακάλυψη: Μία μερικώς διαφανή, κρυστάλλινη πυραμίδα, πιθανότατα μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα, στο Κάιρο. Μέχρι τώρα, όμως , δεν έχει εξακριβωθεί η ηλικία και η «καταγωγή» του μυστηριώδους αυτού κτίσματος.





September 29, 2012 – Πυραμίδες κάτω από τα νερά της Κούβας ανακαλύφθηκαν από δυο επιστήμονες τον Paul Weinzweig και την Pauline Zalitzki. Βρήκαν ερείπια αρχαίων κτισμάτων για περίπου ένα μίλι κάτω από τη θάλασσα θεωρώντας πως πρόκειται για την μυθική Ατλαντίδα. Η Paulina δεν βρήκε πουθενά αλλού στην Κούβα αρχαίες περιγραφές και σύμβολα που να είναι πανομοιότυπες με εκείνες για τις δομές των προκυμαίων-κατασκευών.

Οι δύο επιστήμονες χρησιμοποίησαν υποβρύχια ώστε ναβρεθούν οι τεράστιες δομές των πυραμίδων (που θυμίζει της Γκίζας στην Αίγυπτο), χτισμένο από πέτρες που ζυγίζουν εκατοντάδες τόνους.

Βρήκαν Σφίγκες, πέτρες οργανωμένες όπως του Στόουνχεντζ και μια γραπτή γλώσσα χαραγμένη στις πέτρες.

Γιατί δεν είχε ανακαλυφθεί πριν;

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακάλυψε την υποτιθέμενη θέση κατά τη διάρκεια της πυραυλικής κρίσης της Κούβας στη δεκαετία του εξήντα, Πυρηνικά υποβρύχια περιπολούσαν στον Κόλπο (σε βαθιά θάλασσα) μέχρι που συνάντησαν τις δομές των πυραμίδων. Αμέσως, “έκλεισαν” το χώρο και πήραν τον έλεγχο αυτού και των αντικειμένων, ώστε να μην έρθει στα χέρια των Ρώσων.

Ένας καταγγέλλων από τον στρατό, που χρησιμοποιείτο για να εξυπηρετεί στον Κόλπο Montego είπε ότι εξακολουθεί να εργάζονται στην περιοχή και να ανακτούν τα αντικείμενα και τα όργανα (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξακολουθούν να εργάζονται) από τη δεκαετία του ’60.

Αυτή η περιοχή στην Κούβα δεν θα μπορούσε να είναι πάνω από τη θάλασσα λιγότερο πριν από 10.000 χρόνια…

Μια πολύ καλά διατηρημένη περιοχή. Η εικασία μας είναι ότι, αν η περιοχή της “πλατφόρμας” των Αζορών ήταν καλύτερα διερευνημένη, θα μπορούσαμε να δούμε πολλά περισσότερα. Υπάρχει μια ανεπιβεβαίωτη έκθεση της δομής της πόλης, όπως αυτή των 250 χλμ. νότια των Αζορών σύμφωνα με τον Berlitz.

Περιγραφή 1ου βίντεο:

Περίπου πριν από επτά χρόνια η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και σε όλο το δίκτυο. Το National Geographic δημοσίευσε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του και είχε σχέδια καλύπτοντας όλη την ιστορία και με περαιτέρω έρευνα. Το 2005 αποχώρησε από τη συμφωνία. Μερικοί λένε ότι είχε να κάνει με την σχέση Κούβα / ΗΠΑ και άλλοι πιστεύουν ότι πηγαίνει “βαθύτερα” το θέμα. Η Paulina λέει ότι χρειάζεται $ 2,000,000.00 για να πάει πίσω και εισχωρήσει με τρυπάνι μέσα από τις πυραμίδες ώστε να δούμε τι υπάρχει μέσα. Θέλει να ανακτήσει αντικείμενα. Έχει τώρα κινηθεί πάνω σε άλλα έργα κοντά στο Μεξικό γιατί πρέπει να κάνει για τα προς το ζην.

Περιγραφή 2ου βίντεο:

Παρά τον κάποιο βαθμό δημοσιότητας, τα “εξωφρενικά” ευρήματα δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί στοκοινό. Σε αυτό το δεύτερο μέρος θα δείτε την πυραμίδα του Zelitskys, από υποβρύχια θέα, σε σύγκριση με την Πυραμίδα της Dashur. Θα δείτε επίσης το link για να δείτε δύο σύντομα βίντεο για τους μονόλιθους ή πυραμίδες.

Disclose.tv
ΠΗΓΗ
.triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου