Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ - ΜΑΚΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: "ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ, ΠΑΛΙΟΤΣΟΚΑΡΟ"!

voyltepsi-raxil
Τα αίματα άναψαν όταν η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή επιτέθηκε προσωπικά στην βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη , η οποία ζητούσε από τον προεδρεύοντα Αθανάσιο Νάκο να βάλει σε τάξη τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος φώναζε και ωρυόταν για να πάρει τον λόγο.
Όταν ωρυόταν ο κ. Κουίκ, η Σοφία Βούλτεψη του είπε «είμαστε κι εμείς εδώ». Η Ραχήλ Μακρή της απάντησε «τι λες κι εσύ μωρή που είσαι κι εσύ εδώ;» με τη βουλευτή της ΝΔ να της απαντά: «ναι εδώ είμαστε πού θες να είμαι»;
«Ξέρουμε πως σε μεγάλωσε ο πατέρας σου που ήταν στη Χούντα» ειπε η κυρία Μακρή ....προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις όχι μόνο της κυρίας Βούλτεψη αλλά και των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ. «Άι σιχτίρ παλιοτσόκαρο» απάντησε η Σ. Βούλτεψη!
«Ο Βούλτεψης ήταν αριστερός, εσύ είσαι χούντα» της είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης. Οι διαπληκτισμοί συνεχίστηκαν και έξω στους διαδρόμους της Βουλής με την Ασημίνα Ξυροτήρη, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλους βουλευτές να επιτίθενται στη Ραχήλ Μακρή λέγοντας της ότι αυτή είναι χούντα, με τη συμπεριφορά που επιδεικνύει στη Βουλή. 
 
(newpost.gr)

makeleio

1 σχόλιο:

  1. Η εν λόγω βουλευτής της περιφέρειας μας και δη της πόλης μας , νομίζω πως αδικεί με την συμπεριφορά της( για πολλοστή φορά )τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους που την τίμησαν στις τελευταίες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή