Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΚΤΙΝΑΣ UFO, ΣΕ ΑΓΡΟΥΣ!

Πριν λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία απίστευτη ιστορία που μας άφησε άφωνους!
Το θέμα που αποκάλυψε η Nancy Talbott από την BLT Research Team, ήταν η μαρτυρία του κυνηγού αγρογλυφικών Robbert Broeke και του φίλου του Stan από την Ολλανδία, που ισχυρίζονταν ότι όχι μόνο είδαν αυτό που προξενεί τους τελευταίους μήνες τα σχέδια στα χωράφια της χώρας, αλλά κατάφεραν να το φωτογραφήσουν κιόλας!
Η Nancy, αφού συνομίλησε μέσω Skype με τους μάρτυρες και έλαβε μέσω mail τις φωτογραφίες, πείστηκε ότι η ιστορία τους ήταν όντος αληθινή και δημοσίευσε την μαρτυρία του Robbert, που δήλωνε τα εξής:
''Ξημερώματα Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου του 2012, γύρο στις μία το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Hoeven, καθώς συνέταζα μία έρευνα για τα αγρογλυφικά που εμφανίστηκαν αυτό το καλοκαίρι στην Ολλανδία, κάτι με ώθησε να τρέξω στους αγρούς. Από προηγούμενες εμπειρίες που είχαμε με τον Stan, νοιώσαμε ότι εκείνη τη στιγμή κάτι ερχόταν...! Μόλις που προλάβαμε να στρώσουμε τις ζακέτες μας στο έδαφος, να ξαπλώσουμε πάνω τους και να κρυφτούμε μέσα στα σπαρτά, εμφανίστηκε μία φωτεινή ακτίνα που κινούταν αρκετά κοντά μας και έπεφτε από τον ουρανό!''
''Σηκώνοντας τα κεφάλια μας είδαμε ένα φωτεινό σκάφος και ακόμα δύο κινητές ακτίνες που έβγαιναν από αυτό. Αυτές, δεν έμοιαζαν με ακτίνες λέιζερ αλλά με ακτίνες φωτός, που μέσα τους κινούνταν μπάλες φωτός με κατεύθυνση το έδαφος!''

Στο τέλος της μαρτυρίας τους, οι κυνηγοί αγρογλυφικών ισχυρίστηκαν ότι είχαν τύχει και στο παρελθόν σε παρόμοιο περιστατικό στο Standdaarbuiten, αλλά οι φωτογραφίες τους δεν έδειχναν αρκετά όπως οι συγκεκριμένες.

Δυστυχώς, το απίστευτο περιστατικό αν και συνοδευόταν από καλό αποδεικτικό-φωτογραφικό υλικό, δεν απασχόλησε τα τηλεοπτικά δίκτυα και τα μεγάλα ειδησεογραφικά site της Ολλανδίας... και ελπίζουμε, η δική μας αναδημοσίευση να δώσει λίγο παραπάνω διάσταση στο θέμα, γιατί του αξίζει.
 
apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου