Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η Δημ.Αρ. στηρίζει τους τουρκοπράκτορες της Θράκης

Το ότι οι πολιτικοί των Αθηνών έχουν μηδενική γνώση για όσα πραγματικά συμβαίνουν στην Θράκη, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το ότι η (εκάστοτε) κυβέρνηση λειτουργεί σαν θεατής, ενίοτε δε με φοβικά σύνδρομα απέναντι σε ένα μικρό αριθμό τουρκόφρονων που λειτουργεί συντεταγμένα κάτω από τις εντολές και την ομπρέλα της Τουρκίας.
Υπάρχει, όμως, κι ένας αριθμός πολιτικών, οι....
οποίοι είτε έχουν μηδενικό εθνικό φρόνημα, είτε είναι έμμισθοι πράκτορες της Άγκυρας, είτε αρκούνται στο να προτάσσουν τις ιδεοληψίες τους αγνοώντας την ζημία που κάνουν στην χώρα, είτε -τέλος- ανήκουν στην παλαιά σχολή πολιτικών και μιλάνε ή καταθέτουν ερωτήσεις (που τους προωθούν διάφοροι) προκειμένου να αποδείξουν πως παράγουν κοινοβουλευτικό έργο.

Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε σε ποιά κατηγορία πολιτικών ανήκει η κυρία Μαρία Γιαννακάκη, βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. η οποία ή κατοικεί σε άλλη χώρα ή λειτουργεί ως πολιτικός εκπρόσωπος του τουρκικού προξενείου (αφού ζητά την προστασία εθνικιστών τουρκοφρόνων) ή δεν έχει την παραμικρή ιδέα για την πολύ καλή υπηρεσία που προσφέρει στην Άγκυρα και αντίστοιχα την κάκιστη υπηρεσία που προσφέρει στην Ελλάδα, μέσω της ερώτησης που κατέθεσε στο Κοινοβούλιο μέσω της οποίας ζητά από το Ελληνικό κράτος να προστατεύσει τις τουρκικές ενώσεις της Θράκης.


Επειδή, λοιπόν, η κυρία Γιαννακάκη είναι απολύτως αδιάβαστη και δεν κατανοεί τι ακριβώς προτείνει στην κυβέρνηση, εμείς έχουμε να της μεταφέρουμε αδιαμφισβήτητα γεγονότα.

Έτσι, η κυρία Γιαννακάκη θα όφειλε να γνωρίζει πως ο Άρειος Πάγος έχει εκδώσει σχετική απαγορευτική απόφαση για την λειτουργία των "τουρκικών ενώσεων". Επίσης, η εκάστοτε κυβέρνηση δεν υποχρεούται να εφαρμόζει αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά οφείλει να σέβεται διακρατικές συνθήκες τις οποίες έχει υπογράψει η Ελλάδα, όπως είναι η Συνθήκη της Λοζάνης, στην οποία αναγράφεται ρητά πως στην Ελλάδα υπάρχει θρησκευτική (μουσουλμανική) και όχι εθνική μειονότητα.
Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να καταργήσει η Ελλάδα την συνθήκη της Λοζάνης, εις όφελος μάλιστα της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας, για να ικανοποιηθεί η "ανθρωπιστική" πλευρά της κυρίας Γιαννακάκη ή της ΔΗΜ.ΑΡ. Δεν είναι δυνατόν, μία βουλευτής ενός Ελληνικού (όπως το ίδιο ισχυρίζεται) κόμματος, να καταθέτει ερωτήσεις οι οποίες αυτομάτως γίνονται όπλα της τουρκικής διπλωματίας, τα οποία χρησιμοποιούνται εναντίον της Ελλάδας στα διεθνή φόρα, αλλά και στις Ελληνοτουρκικές συζητήσεις.

Λίγη σύνεση, λοιπόν, δεν θα έβλαπτε, όταν κάποιοι κοινοβουλευτικοί καταθέτουν ερωτήσεις. Μερικές φορές δεν χρειάζεται καν αποτέλεσμα για να καταμετρηθεί το ύψος της εθνικής ζημίας, αφού η ζημία δημιουργείται αυτομάτως με την κατάθεση μίας απλής και μόνο ερώτησης...

Εάν καποιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι δεν γνωρίζουν ή δεν αντιλαμβάνονται ποιός ακριβώς εκπροσωπούν στο Ελληνικό (ακόμη) Κοινοβούλιο, εάν δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη έθνος (με όλα τα παράγωγά της) και εθνικό συμφέρον (ή ζημία), τότε ή θα πρέπει να μάθουν πως η σιωπή σε κάποιες περιπτώσεις είναι προτέρημα ή θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της ασυλίας τους για έκθεση σε κίνδυνο της χώρας ή να... παραιτηθούν.

Ας διαβάσουμε, όμως και την ερώτηση της κυρίας Γιαννακάκη (θυμίζουμε πως είναι βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ.) στην Βουλή, όπως αυτή δημοσιεύθηκε με δελτίο τύπου, όπως το δημοσιεύθηκε στην τουρκόφωνη εφημερίδα "Τρακιανίν Σεσί" και σχολιάσθηκε από τα "Τουρκικά Νέα":


Κωνσταντίνος



http://kostasxan.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου