Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ο Σλάβος ‘διανοητικά ασταθής’ στην Αχλάδα Φλώρινας

Φωτό: Ο ‘διανοητικά ασταθής’ -(ментално нестабилна личност)- Σαμαρντζίεφ με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Σλαβικού Κογκρέσου, Τοντόρ  Πετρόφ. Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει που έχουν συναντηθεί. Πάντως ο Πετρόφ με επιστολή του σήμερα στα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων,  ισχυρίζεται ότι ο εξάδελφος του ‘διανοητικά ασταθή’ κηδεύτηκε σε κάποιο μέρος έξω από τη Θεσσαλονίκη…

Οκτώβριος 3, 2012.

Η  ελληνική αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε τον Στιλγιάν Σαμαρντζίεφ, στο σπίτι της οικογένειάς του στο χωριό Αχλάδα της Φλώρινας, όπου βρέθηκε και όπλο, αναφέρει η σλαβική πύλη ‘MKD’.

“Η ελληνική αστυνομία ενήργησε μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του από τα ελληνικά μπλογκς και τα μέσα ενημέρωσης που έλαβαν  τα στοιχεία του από το προφίλ του στο Facebook, το οποίο δεν είναι πλέον ενεργό. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο εντοπισμός του Καλάσνικοφ, ήταν ψευδής, έτσι ο Σαμαρντζίεφ θα ανακριθεί και θα ελευθερωθεί, σημειώνει η πύλη.

Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί και σύμφωνα με τις πηγές, όπως αναφέρει η σλαβική πύλη, ο Σαμαρντζίεφ είναι διανοητικά ασταθές άτομο και η οικογένειά του θα αναζητήσει ιατρική βοήθεια για το παιδί τους, σημειώνει το δημοσίευμα.

echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου