Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ρεπουμπλικάνος από το Τέξας κατηγορεί τον Ομπάμα ότι “επιχειρεί να ανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία” και αποκαλύπτει ένα στοιχείο βόμβα…

Το πιο σημαντικό όμως είναι τα στοιχεία που χρησιμοποίησε για τεκμηριώσει την άποψη του και αποκάλυψε μία πτυχή που ελάχιστοι γνωρίζουν: Παρά το ότι ο Ομπάμα εφαρμόζει τελείως διαφορετική πολιτική από ότι ο Μπους, οι πολίτες των χωρών που χαρακτηρίζονται “μουσουλμανικές”, κατακρημνίζουν τις ΗΠΑ στις συνειδήσεις τους. Δηλαδή:

Ο Μπους χαρακτηρίστηκε “ισλαμοφοβικός”, σφαγέας, κατηγορήθηκε για την εισβολή στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, την άνευ όρων στήριξη του Ισραήλ κλπ. Παρ’ όλα αυτά, η δημοτικότητα της Αμερικής στον “μουσουλμανικό” κόσμο επί των ημερών του έφτανε στο 34%.

Αντίθετα, η κυβέρνηση Ομπάμα ενίσχυσε την “αραβική άνοιξη”. προανήγγειλε αποχώρηση από το Ιράκ, ήλθε σε ρήξη και με το Ισραήλ. Αποτέλεσμα; Η δημοτικότητα των ΗΠΑ κατακρημνίστηκε στο 15%!!!

Τι αποδεικνύει αυτό; Πως είναι δυνατόν οι λαοί να επικροτούν τον “σφαγέα” Μπους και να καταδικάζουν την “απελευθερώτρια” Κλίντον; Είναι αυτό που υποστηρίζουμε από την αρχή της “Αραβικής άνοιξης” και δικαιωνόμαστε. Η “ευαίσθητη” διακυβέρνηση Ομπάμα με τις μεθοδεύσεις της βάρβαρης Κλίντον, συνεργάστηκε με ότι πιο ακραίο, ότι πιο δολοφονικό, ότι πιο απάνθρωπο είχαν να επιδείξουν αυτές οι χώρες: Τους ισλαμοφασίστες. Έφτασε ακόμα σε σημείο να αμολά φυλακισμένους από το Γκουαντάναμο και να τους βρίσκουμε ως δια μαγείας στην Συρία όπου έσφαζαν τον ντόπιο πληθυσμό.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης αυτών των λαών, δεν είναι άλλος από τους μισάνθρωπους μουλάδες, τους κήρυκες του μίσους που καταδυναστεύουν τις σιωπηλές πλειοψηφίες. Σας το είχαμε μεταδώσει και κατά την επίσκεψη της Κλίντον στην “απελευθερωμένη” Αίγυπτο: “Κλίντον, δεν θα σου επιτρέψουμε να κάνεις την Αίγυπτο …Πακιστάν”! “Αμερική, στήριξε την Ελευθερία, όχι την Θεοκρατία”! “Μην στέλνετε δολάρια στους τζιχαντιστές”! Αυτά ήταν τα συνθήματα και είναι άκρως διδακτικά και για κάποιους ντόπιους “ευαίσθητους”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου