Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Νέο απίστευτο βίντεο - εμετός των Σκοπιανών

ΜικρογραφίαΌπως ξέρετε, εμείς στο taxalia, έχουμε δεί πολλά κι έχουμε γράψει πολλά, περισσότερα από κάθε άλλον για το ζήτημα της πλαστογράφησης της ιστορίας της Μακεδονίας μας. Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με το θέμα, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι το παιχνίδι χάθηκε οριστικά, όταν...
οι ελληνικές κυβερνήσεις -για λόγους που πρέπει να εξηγήσουν οι ίδιοι, εμείς σας τους είπαμε αλλά είναι δύσκολο να το πιστέψετε- δεν τόλμησαν, φοβήθηκαν ή ό,τι άλλο συνέβη, να τοποθετήσουν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Μπορεί αυτό να σας φαίνεται  "μικρή υπόθεση", αν όμως το ψάξετε σε βάθος, θα σας λυθούν όλες οι απορίες. Εξηγεί τα πάντα, η ΑΠΟΤΥΧΙΑ του ελληνικού κράτους, να στήσει το άγαλμα στην Αθήνα.
Τέλος πάντων, αυτά τα ΄χουμε πεί, δεν έχει νόημα πιά.
Αλλά οι Σκοπιανοί, των οποίων τον νεο-υπερεθνικισμό βαρεθήκαμε και αποφεύγουμε να δίνουμε σημασία στα περισσότερα , πάντα βρίσκουν κάτι απίστευτο για να μας εκπλήξουν !
Αυτή τη φορά, είναι ο Niče Dimovski.
Eίναι ο αγαπημένος σκηνοθέτης της κρατικής τηλεόρασης της FYROM και είναι ο δημιουργός του απίθανου βίντεο, που ξέρετε όλοι.
Αυτού του απίστευτης βλακείας κατασκευάσματος, που λέγεται "Makedonska molitva" (Μακεδονική προσευχή). Ξαναθυμηθείτε το για να γελάσετε άλλη μια φορά:

Το καινούριο ανοσιούργημα του Dimovski, δεν χρειάζεται σχόλια!
Απλά δείτε τι εστί πλαστογράφηση της ιστορίας και πώς ο Σκοπιανός σκηνοθέτης συνδυάζει τον Μεγαλέξανδρο με τους Βούλγαρους Χάνους (βασιλείς), τα χτυπάει στο μίξερ και δημιουργεί "Μακεδονικό Έθνος". Οπλιστείτε με υπομονή ως συνήθως και δείτε το τερατούργημα.
Δείτε με ποιά εικόνα τολμάει και ξεκινάει ο αλήτης!



taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου