Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Προσοχή στη Θράκη μας ...Μόνο τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις των Τούρκων !

Αντίδραση τώρα ...Αύριο ίσως να είναι πολύ αργά !
Την επομένη των Εθνικών  εκλογών έχουμε ένα μπαράζ δηλώσεων απο την αλεπού της Τούρκικης διπλωματίας  Αχμετ Νταβούτουγλου και εν συνεχεία από τον δήθεν ευρωπαιστή  Μπαγίς !

Οι Βουλευτές της μειονότητας που εκλέχθηκαν θέτουν θέμα Τουρκικής Μειονότητας και δεν αναφέρονται σε θρήσκευμα αλλά σε ταυτότητα!
Το να αποδεχθούμε από το κράτος των Αθηνών ότι έχουμε Τουρκική μειονότητα στη Θράκη μας ή να αποδεχθούμε τις βλακείες των κομμάτων όπου τυχάρπαστοι πολιτικοί αντί λίγων ψήφων δίνουν γη και ύδωρ στο Τουρκικό Προξενείο να υπενθυμίσουμε την πλήρη αποδοχή στο πρόγματα του Σύριζα όχι οτι άλλα κόμματα όπως η ΔΗΜΑΡ ,ούτε η  τροπολογία που πέρασε με εντολή της Μπακογιάννη υπέρ των χώρων λατρείας των Μουσουλμάνων και να υπενθυμίσουμε την επιστολή των τεσσάρων επισκόπων της Θράκης για μεροληπτική υπέρ των Μουσουλμάνων !
Η Αθήνα προσπαθεί στα πλαίσια του δήθεν πολιτισμού προφίλ και της δηθεν ανεξιθρησκίας δίνουν τα πάντα στους Τούρκους 
Κοντεύουμε να παραδεχθούμε και να αποδεχθούμε ότι έχουμε συγκυβέρνηση στη Θράκη  ...Ενα ακόμη στοιχείο ειναι η Προκήρυξη των δήμων που εκλέχθηκαν Μουσουλμάνοι  να υιοθετήσουν την Τουρκική γλώσσα  κόντρα στις οδηγίες  Κυρίαρχου Κράτους !!
Εμείς έχουμε ενα κακό δεν βλέπουμε το πρόβλημα αλλά το κρύβουμε κάτω απο το χαλί ...Στο ίντερνετ τα άρθρα είναι πάμπολλα αλλά στα κανάλια και τις εφημερίδες το πρόβλημα απλά δεν υπάρχει !

Αν δεν το αντιμετωπίσουμε άμεσα θα περάσουμε σε συνδιοιήκηση και σε λίγους μήνες με την κατάλληλη προπαγάνδα και τις στοχευμένες προβοκάτσιες που θα γίνουν θα υποχρεωθούμε σε μια χαλαρή αυτοδιοίκηση ...Το επόμενο βήμα  ανεξαρτοποίηση και ο Χαμός ..

Προσοχή και άμεση αντιμετώπιση των απειλών του Αχμέτ ....Πότε ,πώς; Το ΥΠΕΞ άμεσα αλλά και καταγγελία για  αυτό που γίνεται και είναι ...Η Τουρκία βάζει χέρι στα εσωτερικά της Ελλάδος με πρόσχημα την προστασία της Τουρκικής και όχι Μουσουλμανικής μειονότητας ...Εμείς το δώσαμε αυτό το δικαίωμα και κυρίως οι Πολιτικοί με τις πράξεις τους !





Αλλά να αντιδράσουμε τώρα ...Αύριο ίσως να είναι πολύ αργά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου