Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ


astunomiaΤΟΜΑΡΙΑ
Έγκλημα εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι από αδίστακτους σατανάδες στου Ρέντη. Στις 3.15 δύο άγνωστοι κουμπουροφόροι σκότωσαν στην διασταύρωση των οδών Παντελή Νικολαϊδη και Περικλέους φαρμακοποιό. Το θύμα δέχθηκε επίθεση από δυο ληστές οι οποίοι του ζήτησαν την τσάντα που κρατούσε.
Εκείνος όμως αντιστάθηκε και τότε οι κακοποιοί τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.
Το θύμα είναι 50-54 ετών ετών, φαρμακοποιός, κάτοικος της περιοχής και μόλις είχε κλείσει το φαρμακείο του  και πήγαινε λίγο παρακάτω για να πάρει το αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει στην οδό Περικλέους.
 Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη ενώ πάει και ιατροδικαστής.
ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ . ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ  ΤΟ ΘΥΜΑ
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ που είναι στο σημείο του συμβάντος ο αδικοχαμένος Σ.Π, ήταν 56 ετών, παντρεμένος με δυο παιδιά. Διατηρούσε φαρμακείο επί της οδού Φλέμινγκ 16Δ(σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πειραιά). Οι δράστες ήταν δύο, μάλλον αλλοδαποί και είχαν στήσει καρτέρι για το τσαντάκι με τα χρήματα που είχε πάνω του ο 56χρονος φαρμακοποιός.
Έχουν πυροβολήσει τον φαρμακοποιό πάνω από 4-5 φορές στο κεφάλι. Φαίνεται ότι ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης αντιστάθηκε και οι ληστές δεν χαρίστηκαν και τον σκότωσαν εν ψυχρώ.
Πρέπει να έχουν διαφύγει με PEUGEOT κίτρινο προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τραγικός επίλογος του ρεπορταζ: Ο φαρμακοποιός δολοφονήθηκε στην οδό Περικλέους. Δίπλα από το μνήμα που αλλοδαποί φονιάδες είχαν σκοτώσει σε ενέδρα τα δυο παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ, την 1η Μαρτίου 2011. Τους αδικοχαμένους ήρωεςΕυαγγελινέλη Ιωάννη και Γιώργο Σκυλογιάννη.

ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...
Σαν το σκυλί. Στη μέση του δρόμου. Μέρα μεσημέρι. Ένας οικογενειάρχης δολοφονήθηκε από όρκς θανάτου. Για τις εισπράξεις της μέρας ενός Ελληνα πολίτη που είχε τελειώσει το μεροκάματο του τρόμου και πήγαινε να συναντήσει τα παιδιά του. Να τους πει ένας γεια. Μια καλή κουβέντα.
Υπόλογοι για το νέο έγκλημα κατά της ζωής ενός αθώου πολίτη οι κ.αρχηγοί της ΕΛΑΣ(κατά καιρούς), οι κ.υπουργοί Προστασίας του Πολίτη(κατά καιρούς)και οι νέοι μνηστήρες της εξουσίας που τάζουν στο λαό λαγούς με πετραχήλια.
Πάρτε τη φωτογραφία να σας κυνηγάει στα όνειράς σας. Παχύδερμα.
farmakopoios-renti2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου