Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ :NA ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ !! ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΑΝ STRANGER ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 300ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ Γ.....ΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΑ ΤΩΡΑ!!

Στα χέρια πιάστηκαν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1 και ο κ.Κασιδιάρης ξέφυγε (ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΞΕΧΑΣΕ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΝΕΛΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ!!)από κάθε έλεγχο χαστουκίζοντας την κυρία Κανελλη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη και την αποκάλεσε «παλιοκουμμούνι», ενώ πέταξε ένα ποτήρι νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρρου.

(ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΑΦΗΝΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΗΘΟΥΣ ...ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ!!)
Μάλιστα τα σημάδια στο πρόσωπο της κ.Κανέλλη από το χτύπημα του κ.Κασσιδιάρη είναι εμφανή και η ίδια είπε «δεν πρόκειται  να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε».


«Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος» λέει η παροιμία

1 σχόλιο:

  1. Ασχολούνται όλοι με την συμπεριφορά του Κασιδιάρη [ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ]παραβλέποντας την επίθεση από τις δυο τρισάθλιες κομουνίστριες.Δυστυχώς η κοινωνία μας από την μεταπολίτευση και μετά έχει γίνει αριστερόστροφη με ότι αυτό συνεπάγεται. Δυστυχώς έχουμε γεμίσει με δήθεν προοδευτικούς παρτάκιδες αριστερούλιδες που δεν δέχονται ένα νομίμος εκλεγμένο κόμμα.Να καταδικάσουμε τον Κασιδιάρη στην κοινή γνώμη μέσω των ξεφτιλισμένων ΜΜΕ επειδή δεν φορά κουκούλα, άλλα να μην αισθανθούμε οργή όταν οι αριστερούλιδες αναρχοκουμούνια καίνε καταστρέφουν και βανδαλίζουν την Αθήνα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Να μην αισθανθούμε ντροπή όταν οι άνανδροι συνδικαλιστές του ιδίου χώρου μάτωσαν τον μετριοπαθέστατο βουλευτή της ΝΔ Χατζηδάκη.Να μην αισθανθώ ντροπή και οργή όταν οι λεβεντομαλάκες του ΠΑΜΕ με τα ρόπαλα κλείνουν λιμάνια και δρόμους τιμωρώντας τους αδύναμους επειδή δεν τους ψήφισαν. Και τέλος δεν μπορώ να μην εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για τους ίδιους αναρχοκομουνιστές για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των τεσσάρων της ΜARFIN. Πράξεις που ο μικρός και λίγος τσίπρας δεν καταδίκασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή