Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Video!!!!! Φορολόγηση Πετρελαίων - Αυτό δεν το έχετε ακούσει ποτέ.

Πετρέλαια και ορυκτός πλούτος. Γιατί δεν τα αξιοποιήσαμε;

1. Ο πραγματικός λόγος:  Η υψηλή φορολόγηση τους.
ΦΕΚ Χούντας:           Φόρος 50%
ΦΕΚ 1995 (ΠΑΣΟΚ): Φόρος 40%
2. Σύμβαση Cooper:  Ως το 2010 ήταν δεσμευμένα.

Δείτε το στην τηλεφωνική μας επικοινωνία με το kontrachannel.
video


Πιο αναλυτικά στο post http://diaforos.blogspot.com/2011/10/cooper.html με video του Βελόπουλου στο Κοινοβούλιο και του Ελληνοαμερικανού χειρούργου Λαμπράκη και link για τα ανωτέρω ΦΕΚ.


Μόνο το σημερινό ΠΑΣΟΚ πρόδωσε τη πατρίδα. 
Σε περίπτωση ελεγχόμενης χρεωκοπίας θα γίνουμε Μαδαγασκάρη.


Ο Καραμανλής παρ΄ όλο που δε μιλάει έκανε το καθήκον του με πολύ σημαντικές αποφάσεις και στρατηγικές συμφωνίες (ΒΕΤΟ-Ρώσοι-Κινέζοι). Απλά ο λαός μας αντιλαμβάνεται την πολιτική μόνο σε σχέση με την τσέπη του χωρίς να κοιτάει το μέλλον.


Πιέστε μέσω των blog τη ΝΔ και δη τον κύριο Σαμαρά να πάρει θέση τώρα για τα πετρέλαια και τον ορυκτό πλούτο. 


Είναι ο μόνος δρόμος (εντός ή εκτός ευρώ) για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.
Αν είχαμε μια κυβέρνηση με τσαγανό, Γερμανία και Γαλλία θα ήταν σαν τα χωριουδάκια της πατρίδας μας. 

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να ευχαριστήσω τα blog που ανέβασαν αυτήν την ανάρτηση πρόφατα. Είναι ένα από τα πρώτα μου post την 17-Οκτ-2011 που βρήκε απήχηση λόγω της διάδοσής του. Έκτοτε Βέβαια έφτασε στα χέρια μου ένα από τα τελευταία αντίγραφα του βιβλίου του Μπάτση '' Η ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' Μου έγινε πλέον ξεκάθαρο γιατί τον εκτέλεσαν. Μόνο στις 50 πρώτες σελίδες αναφέρει τρεις φορές την έννοια της σύμβασης Cooper και εξηγεί με απόλυτη σαφήνεια πως με το ΦΕΚ 65 17-Φεβ-1940 που αφορούσε την παραχώρησιν υδραυλικής δυνάμεως του Αχελώου Ποταμού δεσμευόταν παράλληλα και όλος ο ορυκτός πλούτος της Πατρίδας μας.
    Αυτό βέβαια γίνεται εύκολα κατανοητό αν διαβάσει κανείς με όρεξη και προσεκτικά το παραπάνω ΦΕΚ. Άρθρο1 παρ στ Άρθρο 14 παρ 1 και 4 Άρθρο 21 Άρθρο 29 Άρθρο 52 Άρθρ 53 παρ 4 Άρθρο 56 παρ 1 και 4 και 5 και 6 Άρθρ 57 παρ 9 Άρθρο 60.
    Θέλω επίσης να προσθέσω ότι άλλαξε ριζικά και η γνώμη μου για τον Καραμανλή έπειτα από το ΝΑΙ σε όλα. Όσοι παρακολουθούσαν τα γραφόμενα μου ήξεραν ότι τον θεωρούσα ανάχωμα σε πιθανή κωλοτούμπα του Σαμαρά. Τελικά ο μπούλης με διέψευσε. Όπως και ο Βελόπουλος που δεν αντέδρασε (και δεν μίλαγε ποτέ) στην μείωση της φορολογίας των πετρελαίων σε 20%. Δες το σχετικό video από τη συνεδρίαση της Βουλής στο
    h--p://www.youtube.com/watch?v=5IZuLECGRZA
    Όχι βέβαια ότι οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι. Αποδείκτηκε ότι όλοι πάνε για την καρεκλίτσα και το μισθουλάκι. Έχουν άγνοια της λέξεως ''ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ''

    Ευχαριστώ και πάλι.
    Γιώργος Σαρρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή