Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το χαράτσι της ΔΕΗ θα μοιάζει χάδι μπροστά σε όσα ακολουθήσουν.


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Το σκληρό πρόσωπο του Μνημονίου, στη κυριολεξία ένα Σιδηρούν Παραπέτασμα της πιο φιλελεύθερης ακρο-δεξιάς, ετοιμάζεται μεθοδικά με τις ευλογίες της Συγγρού και συντηρητικών παραγόντων του επιχειρηματικού κόσμου. Ο Αντώνης Σαμαράς μπροστά στον τρόμο του επερχόμενου Καραμανλή σπεύδει σαστισμένος και με άτσαλες κινήσεις να ενώσει δήθεν την δεξιά παράταξη.

Το αποτέλεσμα θα είναι η δημιουργία του πιο σκληρού Μνημονιακού Τάγματος το οποίο σε περίπτωση που οι πολίτες στείλουν στη κυβέρνηση τη ΝΔ, θα προκαλέσει ένα πρωτόγνωρο μακελειό σε μισθούς, συντάξεις και ότι έχει απομείνει από τις συνταγματικές μας ελευθερίες.

Φαντασθείτε έναν κυβερνητικό συνδυασμό που θα απαρτίζουν ο σκληρός φιλελεύθερος Στέφανος Μάνος, η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης με τη γνωστή δουλικότητα στις μεγάλεις δυνάμεις, αλλά και ο ίδιος ο Σαμαράς, ο οποίος μέσα σε μια νύχτα και με αστεία άλλοθι έγινε σταυροφόρος του Μνημονίου.

Το χαράτσι της ΔΕΗ θα μοιάζει με χάδι μπροστά στο σιδηρούν παραπέτασμα της τρόικας που επωάζει η Συγγρού.

Αυτό είναι το ολέθριο αποτέλεσμα της αποτυχίας των δυνάμεων της Αριστεράς να σχηματίσουν κυβέρνηση. Ελπίζουμε ο λαός να μην ζήσει την πραγμάτωση του σεναρίου. Αν αυτό συμβεί κάποιοι από τους ηγέτες της Αριστεράς θα κληθούν από τον λαό να λογοδοτήσουν. Να λογοδοτήσουν για τις κωλοτούμπες τους που συναγωνίζονται τον τραγικό Αντώνη Κομανέτση με την πρωτοφανή αφέλειά τους...
 
eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου