Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η "ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ", ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ

«Αναπνοή του διαβόλου» ονομάζεται το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου που κάνει ήδη θραύση στους δρόμους της Κολομβίας και όχι άδικα, αφού μπορεί να φέρει τους χρήστες του τετ-α-τετ με τον θάνατο, να μπλοκάρει την ελεύθερη βούλησή τους, να σβήσει τη μνήμη τους και να τους μετατρέψει σε ζόμπι.

Η σκοπολαμίνη, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, είναι μια ουσία που προέρχεται από φυτό της Νότιας Αμερικής και τα αποτελέσματά της στον οργανισμό είναι άμεσα και σοκαριστικά.

Το πιο τρομακτικό από όλα ωστόσο, είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να χορηγηθεί.

«Μπορείς να τη φυσήξεις στο πρόσωπο ενός περαστικού στον δρόμο και μέσα σε μερικά λεπτά αυτό το άτομο να βρεθεί υπό την επήρεια του ναρκωτικού χωρίς να το καταλάβει, καθώς η σκοπολαμίνη είναι άγευστη και άοσμη. Μπορείς να τον οδηγήσεις όπου θες εσύ. Γίνεται σαν παιδί» εξηγεί ο Ντεμένσια Μπλακ, έμπορος ναρκωτικών από την Μπογκοτά, επισημαίνοντας ότι μπορεί να μετατρέψει τους χρήστες σε κανονικά ζόμπι, αποτρέποντας τον σχηματισμό μνήμης.

Ακόμα και μετά το πέρας της επίδρασής του επομένως, οι χρήστες δεν μπορούν να θυμηθούν τι τους συνέβη.

Στην αρχαιότητα η συγκεκριμένη ουσία, που προέρχεται από τα δέντρα Μπορατσέρο, χορηγούνταν στις συζύγους νεκρών Κολομβιανών ηγετών κι εν συνεχεία τους έδιναν την εντολή να μπουν στους τάφους τους, όπου τις έθαβαν ζωντανές. Λέγεται μάλιστα ότι οι Κολομβιανές μητέρες προειδοποιούσαν τα παιδιά τους να μην αποκοιμηθούν ποτέ κάτω από τα δέντρα αυτά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου