Ψάρευε αμέριμνος σε μια λιμνούλα στο Μέτσοβο, ο 57χρονος από την Πτολεμαΐδα, που είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε ημέρες. Ο άνεργος ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση, μια που δεν είχε δουλεία να κάνει, πήγε στην κυριολεξία για ψάρεμα, αδιαφορώντας αν η αδερφή του είχε λιώσει από την αγωνία της τόσες ημέρες, που δεν είχε δώσει σημείο ζωής.
Τελικά, ο απερίσκεπτος ηλικιωμένος άνδρας, έστω και για μια στιγμή σκέφτηκε λογικά. Μη έχοντας μονάδες στο κινητό του, δανείστηκε ένα κινητό και τηλεφώνησε χτες το πρωί στην αδερφή του, λέγοντας ότι είναι καλά, βρίσκεται στο Μέτσοβο και ψαρεύει, αλλά δεν έχει λεφτά για να επιστρέψει. Έτσι χτες, η αστυνομία και το συγγενικό περιβάλλον του εξαφανισθέντα, οργάνωναν μία αποστολή στο Μέτσοβο, προκειμένου να τον φέρουν πίσω.
Υπενθυμίζεται ότι ο Θ.Τ. που γεννήθηκε το 1955 στη Ρωσία και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα, είχε εξαφανιστεί στις 18 Μαΐου.
Είχε φύγει το βράδυ από το σπίτι του, αλλά δεν γύρισε, οπότε η αδερφή του που διαμένει σε διπλανό διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, δήλωσε την εξαφάνιση στις 22 Μαΐου.
Ο 57χρονος είναι διαζευγμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι άνεργος εδώ και καιρό, γι’ αυτό ουσιαστικά τον συντηρούσε η αδερφή του.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ
kozan.gr