Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΦΡΙΚΗ: 4 αλλοδαποί βίασαν 15χρονη μπροστά στα μάτια του πατέρα της!


Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Άρτας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, η είδηση του βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης από 4 αλλοδαπούς και μάλιστα μπροστά στα μάτια του πατέρα της.

Το τραγικό συμβάν έγινε όταν οι αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα. Αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι.

Στην συνέχεια, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε στράφηκαν στην 15χρονη και άρχισαν να τη βιάζουν ο ένας μετά τον άλλο.

Οι στιγμές που έζησε η κοπέλα ήταν εφιαλτικές. Τους ικέτευε να σταματήσουν ενώ ο πατέρας της έβλεπε την κόρη του να βασανίζεται χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να την σώσει.

Αμέσως μετά οι δράστες που σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα θύματα μιλούσαν Αλβανικά, άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια. Πήραν την καραμπίνα που νόμιμα κατείχε ο πατέρας της 15χρονης και απειλώντας τους, πήραν 70 ευρώ, ποτά και τρόφιμα και στην συνέχεια έγιναν καπνός αφού πρώτα έδεσαν και την κοπέλα σε καρέκλα.

Κόρη και πατέρας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύονται.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων.


το βίντεο από το ιωάννινα tv





star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου