Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Prive κελί 30 τ.μ για τη λογίστρια του Άκη

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τις κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού για την ευνοϊκή όπως λένε μεταχείριση της Ευφροσύνης Λαμπροπούλου, λογίστριας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με το "Έθνος", οι κρατούμενες υποστηρίζουν πως η κρατείται μόνη της σε θάλαμο 30 τ.μ., σε πτέρυγα χωρίς θορύβους, και πως οι γυναίκες που διέμεναν σε αυτόν μεταφέρθηκαν σε άλλα κελιά, στα υπόγεια των φυλακών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον συγκεκριμένο θάλαμο στην Γ' πτέρυγα των φυλακών βρίσκονταν μέχρι πρόσφατα οι κρατούμενες που πάσχουν από AIDS.

"Ο θάλαμος αυτός θεωρείται ησυχαστήριο και βρίσκεται στην 'αριστοκρατική' περιοχή των φυλακών, όπου οι συνθήκες είναι πιο ανθρώπινες, γιατί δεν έχει φασαρία", δήλωσαν στην εφημερίδα κρατούμενες των φυλακών.

Οι ίδιες κατήγγειλαν και τις συνθήκες μεταφοράς της λογίστριας του πρώην υπουργού στις φυλακές.

"Δεν φτάνει που οδηγήθηκε στη φυλακή χωρίς χειροπέδες, αλλά της κουβαλούσαν οι αστυνομικοί τον σάκο. Εμείς γιατί τον μεταφέρουμε μόνες μας;" είπαν.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη και η κόρη του Αρετή θα απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή στον ειδικό ανακριτή.
 
eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου