Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Kρατούμενοι σε Άκη: «φέρε πίσω τα κλεμμένα»

Οι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό υποδέχονται τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο και τους άλλους συγκατηγορουμένους του με φωνές και συνθήματα, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού τους.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος διατηρεί την ψυχραιμία του, έχει γίνει αποδέκτης μαζικών αποδοκιμασιών που ακούγονται από τα παράθυρα άλλων πτερύγων που βλέπει στο προαύλιο κατά τη διάρκεια των ημερήσιων… περιπάτων του στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» περιγράφεται από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ως «παγωμένος» και «καταβεβλημένος» καθώς βρέθηκε μάλλον χωρίς να το… πιστεύει προφυλακισμένος στο κελί 2 της 6ης πτέρυγας.

Ο πρώην υπουργός κατά την πρώτη εβδομάδα της κράτησής του δέχθηκε επανειλημμένα τις επισκέψεις των συνηγόρων του, ενώ η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε στο πλευρό του τουλάχιστον δύο φορές.

Τρώει κανονικά το συσσίτιο των φυλακών, ψωνίζει από την καντίνα και καθημερινά παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές που αναφέρονται στο «Ακης gate.

Επίσης, αρκετή ώρα, μιλά από το καρτοτηλέφωνο της πτέρυγας και μελετά με τις ώρες την ογκώδη δικογραφία.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος δέχθηκε επίσης επισκέψεις και από άλλα μέλη της οικογένειάς του ενώ έχει ζητήσει και γραφική ύλη.










tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου