Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ που ζουν τον μύθο τους...

Φρόντισε μάλιστα να βάλει και εξτρά ξύλινη επένδυση στη βεράντα του για να απολαμβάνει τη θεά ξαπλωμένος στην αιώρα της βεράντας του, έχοντας την αίσθηση της πολυτέλειας.

Λίγο πιο κει παρκαρισμένα τα δύο θηριώδη τζιπ του. Το μόνο θετικό στην προκλητική παρουσία του τα δύο σκυλιά αμερικάνικης ράτσας που γυροφέρνουν στο σαλέ του συνδικαλιστή της ΔΕΗ στο Παρνασσό.

Δεν είναι ο μοναδικός συνδικαλιστής της μονοπωλιακής ΔΕΗ που ζει τον μύθο του σε βάρος των κορόιδων συμπολιτών του οι οποίοι εξαθλιώνονται καθημερινά. Συμπολίτες του οι οποίοι αναστενάζουν στις ουρές για να πληρώσουν το χαράτσι και την ίδια στιγμή η μονοπωλιακή και παρόλα αυτά ζημιογόνα ΔΕΗ να ζητιανεύει δάνειο 70 εκατ. ευρώ για να δώσει τα 12 σε διαφήμιση στις επίσης χρεοκοπημένους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ. Αυτή είναι η Ελλάδα του 2012, λίγο πριν τις εκλογές.

Μια χώρα που οδηγείται στην κόλαση επειδή το πολιτικό σύστημα και κυρίως η Δικαιοσύνη την θεωρούν ιδιοκτησία της.

Φυσικά ο άλλος διάσημος συνδικαλιστής της ΔΕΗ άνοιξε καφετέρια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και σκοτώνει τις ώρες τους διηγούμενος ιστορίες με φίδια (φιδέμπορας) από την μοναδικά δημιουργική ζωή του σε βάρος των κορόιδων καταναλωτών. Δεν είναι όλοι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ τέτοιου είδους φυράματα. Υπάρχουν και κάποιοι έντιμοι άνθρωποι...










kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου