Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

H δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης έδιωξε τους πατατοπαραγωγούς

Εμ, βρε πατατοπαραγωγοί, ποιoς σας φταίει; -Bάλτε φούμο, πάρτε κάρτα λαθρομετανάστη ή κλείστε τα πεζοδρόμια με καρέκλες & τραπεζάκια για καφέ και δεν θα σας πειράζει κανείς.. Μυαλό θέλει;

Θα πέσει χοντρό κράξιμο της Καλυψώς Γούλα, από τον Μύρτσο αύριο !
Η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης αποφάσισε να...καταστείλει το «κίνημα της πατάτας». Νωρίς σήμερα το πρωί αποφάσισε ότι πρέπει να τηρηθεί η «νομιμόμητα» και σε επιχείρηση που έκανε στην πλατεία Αριστοτέλους ζήτησε από  τους πατατοπαραγωγούς ν' απομακρυνθούν από το χώρο εαν δεν έχουν άδεια για την κατάληψη του. Οι πατατοπαραγωγοί ισχυρίζονται ότι έχουν άδεια, αλλά τελικά εισέπραξαν πρόστιμα.

Τώρα θυμήθηκε η Δημοτική Αστυνομία να ξυπνήσει από τα χαράματα και να αναλάβει δράση κατά των... παράνομων πατατοπαραγωγών! Αφήστε, βρε, τον κοσμάκη να φάει καμιά κανονική πατάτα. Τόσες «χοντροπατατιές» έχει φάει τόσα χρόνια από τους κυβερνήτες της συμφοράς! Εκεί παρακάτω στην Αριστοτέλους θα ξυπνήσει κάνα ξημέρωμα -στις 12 ας πούμε- για να μαζέψει κανένα τραπεζοκάθισμα; Γιατί σε λίγο δε θα λέγεται πλατεία Αριστοτέλους, αλλά «ιστορικό καφέ Αριστοτέλους», όπου λόγω της ιστορικής αξίας της περιοχής ο καφές κάνει όσο 20 κιλά πατάτες.

Ο κόσμος πάντως, πρόλαβε να πάρει αρκετά σακιά πατάτες, πριν την επέμβαση της δημοτικής αστυνομίας.

Taxalia  Με πληροφορίες από seleo.gr και thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου