Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!


(και άλλες εκπτώσεις στα εθνικά θέματα)

Ο αγώνας τους, μόλις δικαιώθηκε. Το Γερμανικό Έθνος έχει συνέχεια, αμ τι νομίζατε; (Φωτό: Οι σκοπιανοί υποδέχονται τον απελευθερωτή τους, Αδόλφο).
Γράφει η Σοφία Τ.

Αυτοί είναι οι «σωτήρες» μας. Εκτός από τον εξευτελισμό και την εξαφάνισή μας, θέλουν μια αλλαγή γενική σε Α. Μεσόγειο και Βαλκάνια. Πάλι στο προσκήνιο το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Αν είχαμε ΗΓΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τους τρίβαμε στην μούρη την Ιστορία και θα κάναμε, στην οικονομία, ό,τι η Ισλανδία, για να μας ακολουθήσουν οι άλλοι λαοί που υποφέρουν. Η Γερμανία και οι δορυφόροι της και η σάπια μεταπολίτευση θέλουν να φοβόμαστε και να αποδεχθούμε ότι το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση είναι σωτηρία. Αυτοί μας φοβούνται και θα κάνουν τα πάντα, βλέποντας τι θα γίνει στις 25/03, να μην εκφραστούμε ελεύθερα στις εκλογές. Τα εθνικάθέματα συνδέονται με την συνέχιση της «βοήθειας». Έρχονται και άλλες απαιτήσεις. Μιλάμε για παράδοση της χώρας στα μεγάλα συμφέροντα στην περιοχή μας. Και για τον βιασμό της Ιστορίας(ακόμα μια φορά). Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ Ευρωβουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών(κόμμα Merkel-Schauble) Doris Pack ΔΙΕΤΑΞΕ(εδώ στα Αγγλικά), ακολουθώντας την καγκελάριο Merkel, «Πρέπει να κάνουμε έκκληση προς την Ελλάδα να ξεκινήσει άμεσα διάλογο με τους υπεύθυνους στη Μακεδονία για να λυθεί το πρόβλημα, δεδομένου μάλιστα ότι έχουν ξεσπάσει και πάλι εθνοτικές συγκρούσεις στη χώρα αυτή. Δεν είναι δυνατόν να έχει ανακηρυχθεί υποψήφια χώρα από το 2005 και να παραμένει στάσιμη το 2012. Αυτό πυροδοτεί τον εθνικισμό(σχόλιο: είμαστε ΚΑΙ εθνικιστές!) και δε διευκολύνει τις σχέσεις καλής γειτονίας», δήλωσε η πιο πάνω Ευρωβουλευτής στην Deutsche Welle. Η ίδια Ευρωβουλευτής επισήμανε πως «Δεν μπορώ να κρίνω ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι. Αντιλαμβάνομαι ότι με τη σημερινή κατάσταση και τα προβλήματα της Ελλάδας προφανώς είναι δύσκολο να λυθεί και αυτό το πρόβλημα. Θα ήταν καλύτερο να είχε ήδη λυθεί προ πολλού, αλλά καμία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν ήταν διατεθειμένη να το λύσει. Τώρα ήρθε η ώρα να βρεθεί λύση. Ίσως από εκείνους που δεν έχουν έντονη κομματική ταυτότητα». Η Merkel είχε πει τα ίδια, να συνεχίσουμε διαπραγματεύσεις(αλλά λέγονται «Μακεδονία» και στην Γερμανία ζουν 80.000 «Μακεδόνες»). Αν ΔΕΝ ξέρεις ΜΗΝ ασχολείσαι με το θέμα και ρώτα. Στον Β’ ΠΠ, οι σύμμαχοί σας… Μακεδόνες ανέμιζαν σβάστικες ανέμελα και πόζαραν, μαζί με τους Γερμανούς, με κομμένα κεφάλια των θυμάτων τους! Το θέμα απαιτεί ΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φιλέλληνες γνώστες του θέματος(υπάρχουν, αλλά η φωνή τους είναι υποστήριξη σε Έλληνες «εθνικιστές») να τους βουλώσει το στόμα. Και μόνο η ετυμολογία της λέξης «Μακεδονία» δείχνει την αλήθεια σ’ ένα θέμα που ξανάνοιξαν οι Μ. Δυνάμεις που διέλυσαν την πρ. Γιουγκοσλαβία.

·      Ετυμολογία «Μακεδονίας»
·      Αρχαία Μακεδονία
·      Μ. Αλέξανδρος, Φίλιππος, Ολυμπιάδα(καταγωγή, βιογραφία, ετυμολογία ονομάτων), Αριστοτέλης, θαυμασμός Αλεξάνδρου για τονΑχιλλέα, συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες(ΜΟΝΟ για Έλληνες), λεοντή Αλεξάνδρου, τέλος Ευριπίδη στην Αυλή του βασιλιά Αρχέλαου και παρουσίαση εκεί του έργου του «ΒΑΚΧΑΙ»
·      Αιγές, Βεργίνα, Αστέρι Βεργίνας
·      Ελληνιστική κοινή: η «παγκόσμια» γλώσσα
·      Θεσσαλονίκη: ιστορία πόλης(2.300 χρόνια)
·      Απόστολος Παύλος: περιοδεία ΚΑΙ στα εδάφη της Μακεδονίας
·      Συμβολή στην Επανάσταση του 1821
·      Αρχή εθνικιστικών κινήσεων από τον 18ο-19ο ως τον 20ο αι. και επέμβαση Μ. Δυνάμεων στην περιοχή(παλαιοί χάρτες προς απόδειξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας)
·      Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-3
·      Πρόσφυγες 1914-1923(Α’ ΠΠ και Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή)
·      Β’ ΠΠ και βουλγάρικα εγκλήματα και αρχή της ιδέας του «Μακεδονικού» κράτους(Τίτο και «ελληνική» Αριστερά(ΚΚΕ))
·      Το «Μακεδονικό» μετά το 1990 και η σκόπιμη διάλυση της πρ. Γιουγκοσλαβίας. Η επιπολαιότητα και η υποτέλεια των «ελληνικών» κυβερνήσεων από το 1991 ως σήμερα και οι προκλήσεις τους
Περιμένουμε απαντήσεις ακόμα γι’ αυτά και όχι απειλές. Δεν είναι αρκετή η Ιστορία ως απόδειξη της αλήθειας;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου