Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: 3 μαχαιρωμένοι στην Πανεπιστημιούπολη από άγριες συμπλοκές μεταξύ Χρυσαυγιτών - Αναρχικών

Σφάζονται και η αστυνομία θεατής...

ΤΩΡΑ: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες, που σας μεταδώσαμε νωρίτερα, στο planet-greece, περί άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και Αναρχικών....


Δυστυχώς, οι πληροφορίες, που φθάνουν στο planet-greece από την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου δεν είναι καθόλου καλές, αφού αναφέρουν ότι τρία άτομα έχουν τραυματιστεί από μαχαίρι, ένα εκ των οποίων σοβαρά, χωρίς, όμως να διευκρινίζεται από ποια ομάδα εκ των εμπλεκόμενων μερών προέρχονται.



Η αστυνομία ακόμη δεν έχει επέμβει, αφού κανείς δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσει συνδρομή!

 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικοινώνησαν με το planet-greece, οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά φοιτητών που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμπλοκές ξεκίνησαν από το φυσικομαθηματικό και επεκτάθηκαν μέχρι τη φιλοσοφική σχολή!

Η αστυνομία δηλώνει άγνοια, αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι χώρος ασύλου και δεν μπορεί να επέμβει εαν δεν υπάρξει εντολή εισαγγελέα ή δεν κληθεί από τις αρμόδιες πρυτανικές αρχές.



http://planet-greece.blogspot.com/2012/03/3_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου