Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος:Αδέξιε Δεξιέ,




Καλημέρα,
Όπως κάθε μέρα στις 5 το πρωί μπήκα στο google για να κάνω αναζήτηση για να προλάβω διάφορα ευφάνταστες αναρτήσεις που με αφορούν τις τελευταίες ημέρες και που την μια μέρα με παρουσιάζουν ομιλητή στα Φιλιατρά, την άλλη ,εχθές σήκωσαν επιστολή –μαϊμού που απευθύνομαι δήθεν στον Βορίδη και τον Καρατζαφέρη και καθημερινά να δω έναν ανώμαλο από τον Καναδά που διορθώνει την Βικιπαίδεια στο όνομα μου αναφέροντας με ως ρατσιστή και σχεδόν δολοφόνο με το πριόνι μειονοτήτων και άλλα τινά.

Είδα λοιπόν στο Αντινιούζ πρωτοσέλιδο άρθρο με τον τίτλο “Από τον Τατούλη στον Καμμένο”.

Πριν το διαβάσω προσπάθησα να καταλάβω τι μπορεί να εννοεί?

Θυμήθηκα ότι στην φανταστική επίσκεψη στα Φιλιατρά ο ποιητής περιέγραφε για “κλεισμένη συνάντηση με τον Τατούλη” και αποφάσισα να ασχοληθώ με τα νέα από την ανήθικη πίεση των Γερμανών και των υπαλλήλων τους προκειμένου να εξασφαλίσουν τα τοκογλυφικά τους δάνεια με εμπράγματες ασφάλειες παράνομα και αντισυνταγματικά.

Επανήλθα όταν είδα να αναπαράγεται σε ομάδα επιδοτούμενων της προηγούμενης εβδομάδος και αποφάσισα να απαντήσω από εδώ γιατί στην ιστοσελίδα του φίλου μου Βασίλη Ζήση τον τελευταίο καιρό τα σχόλια μου μπλοκάρουν στην έγκριση…

Αδέξιε Δεξιέ,

1.Η ¨ κυβέρνηση Παπαδήμου που καταρρέει¨ δεν στηρίζεται από εμένα αλλά με εντολή Σαμαρά από την ΝΔ για αυτόν ακριβώς τον λόγω της μη παροχής στήριξης στον Παπακωνσταντίνου ,στον Σηφουνάκη στον Πάγκαλο διεγράφην μετά από 19 χρόνια από την ΚΟ της νέας Δημοκρατίας.

Μακάρι σήμερα να αλλάξει γνώμη και να ακολουθήσει τους Βουλευτές του που με εξαίρεση 7 νεοφιλελεύθερους ντιντίδες όπως εσύ περιέγραφες ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

2.Καμία εκστρατεία δεν έχω εξαπολύσει ακόμα ούτε στο διαδύκτιο ούτε στις τοπικές που ενώ με καλούν αποφεύγω να πάω από ευγένεια αλλά αφού δεν εκτιμάται αλλάζω τώρα. Όσο για την εξέγερση νομίζω ότι είναι η ώρα να ξεκινήσει πριν τα παραδώσετε όλα.

3. Το μόνο πρωινάδικο που με καλεί είναι ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης που δεν παίρνει εντολές από εταιρείες δημοσίων σχέσεων ,και εκεί λέω αυτά που έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς πριν την νύχτα του δημοψηφίσματος στις Κάννες όπου έκανε το κρέας Ψάρι....
Όσο για τον Τατούλη ήταν με συμβούλους της ΝΔ και τον Τσουκάτο στο ΕΚΚΕ όταν εγώ με τον Αντώνη ήμουν στην ΟΝΝΕΔ. Όχι στην ΟΝΝΕΔ που κόβει πίττα για να προωθήσει τον γιο του εκδότη που έλεγε ντόλη τον Καραμανλή την άλλη ΟΝΝΕΔ που έδινε μάχες στα αμφιθέατρα.
4.Αναρτώ στο facebook και ελεύθερα μπλοκ αναπαράγουν την ανάρτηση μου χωρίς να μοιράζω 100000 ευρώ από τα μαύρα ταμεία ,γιατί ο Σκόρδας αρνείται ότι πληρώνει.
Ούτε έχω προσλάβει την γυναίκα του νομικού συμβουλίου του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου για να ασχολείται με το facebook και το twitter.
Μόνος μου το κάνω ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΕΛΕΤΩΝ.

5.Δέν διεκδικώ μονοπώλιο πατριωτισμού αλλά ούτε θα φιλήσω κατουρημένες ποδιές της Μέρκελ και του Σόιμπλε και θα το βουλώσω και “από τον σπόρο που δεν πεθαίνει “ να περάσω στο περάστε Κύριοι η Ελλάδα δική σας .

6.Κανέναν δεν εκβιάζω λέω με συνέπεια αυτά που πίστευα πιστεύω και θα πιστεύω και δεν θα ανταλλάξω με μια καρέκλα.
Ο Σαμαράς υπονομεύει την Νέα Δημοκρατία με τις κολοτούμπες και τις οβιδιακές του μεταβολές .

7. Ψώνιο για αρχηγιλίκια δεν έχω αλλά δεν θα εγκαταλείψω όλο αυτό τον κόσμο συντασσόμενος με τους κατακτητές.

ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ

1.Ψήφισα τον Σαμαρά και δήλωσα δήμοσια κατά της Ντόρας όταν είδα την διάλυση που επεδίωκε η Ντόρα αν δεν εκλεγόταν .
ΔΕΝ ΠΗΡΑ 5….. ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ……

2.Γιά τα CDS ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ .



ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ .

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου