Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Σκοπιανή τηλεόραση: Έκοψε συνέντευξη του Λούπτσο Γκεοργκιέφσκι που έλεγε για τον Γκρούιο, παππού του Γκρούεφσκι…


‘Σάλος’ προκλήθηκε  με το ‘κόψιμο’ της εκπομπής στο Κανάλ 5 της σκοπιανής τηλεόρασης, την οποία είχε ανακοινώσει το πρωί για  τις 23:30 το βράδυ, με συνέντευξη  του εκλεγέντος προέδρου του Λαϊκού Κόμματος, Λούπτσο Γκεοργκιέφσκι από το δημοσιογράφο  Ρόμπερτ Ποπόφκσι.


Το επιτελείο του κόμματος του Γκεοργκιέφσκι αμφισβητεί ανοικτά  την επίσημη εξήγηση της τηλεόρασης ότι δήθεν για τεχνικούς λόγους η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων δεν θα μπορούσε να μεταδοθεί.

«Η εκπομπή γυρίστηκε στο στούντιο της τηλεόρασης  του ‘Κανάλ 5’ το πρωί στις 10:30. Ο πρόεδρος Γκεοργκιέφσκι διασαφηνίζοντας τη θέση του, ρώτησε τον δημοσιογράφο Ποπόφσκι για την άδεια αυτής της συνέντευξης από τη διεύθυνση του καναλιού, ώστε να μην δημιουργήσει προβλήματα. Ο δημοσιογράφος Ποπόφσκι ήταν αρκετά σαφής ότι  έχει πάρει την πρωτοβουλία για τον επισκέπτη του και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στη συνέντευξη.

Ωστόσο, δεκατρείς ώρες μετά, ο Ποπόφσκι ειδοποίησε τον πρόεδρο Γκεοργκιέφσκι ότι υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με τον ήχο και δεν θα μεταδίδονταν η συνέντευξη. Ο πρόεδρος έχει σαφή άποψη ότι έγινε παρέμβαση άνωθεν και αυτή είναι πραγματική αιτία της ‘κοπής’ της συνέντευξης», δήλωσε  το επιτελείο του  κόμματος “ВМРО – НП” – Λαϊκό Κόμμα.

«Ο Λιούπσο είπε πολύ σκληρά πράγματα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τη συνέντευξη. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο ήχος ήταν κακός, είμαι δημοσιογράφος και δεν καταλαβαίνω από τεχνικά ζητήματα», είπε ο Ποπόφσκι.
Αλλά τι είπε ο Γκεοργκιέφσκι και «δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα» ώστε να μην μεταδοθούν;

 Ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων μίλησε για τον Νίκο Γκρούϊο, το παππού του  Νίκολα Γκρούεφσκι.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε για το θέμα του Βάσκο Έφτο «Το Κέντρο», που ήταν αφιερωμένο στον Νίκο Γκρούιο, τον παππού του σημερινού πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, που παρά τη συνέντευξη τότε, δεν προβλήθηκε ποτέ…
Κόπηκε (και αυτή).
 
echedoros-a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου