Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ....!!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ‏



euro_money_2_482_355MEΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΧΟΥΝ

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στους τροϊκανούς που έχουν την απαίτηση να μην δηλώνουν οι φορολογούμενοι μόνο το πόσα βγάλανε, αλλά και το πόσες οικονομίες έχουν μαζεμένες.
Θέλουν μάλιστα τα στοιχεία να είναι ανακοινωμένα και στο διαδίκτυο, ώστε  να μπορούν οι εγκληματίες άνετα πίνοντας τον καφέ τους να επιλέγουν τους στόχους τους.
Ακόμη όμως και αν δεν ανακοινώνονται στο διαδίκτυο τα υπάρχοντα του καθενός, το λεγόμενο περιουσιολόγιο είναι δεδομένο ότι θα κλαπεί από το διάτρητο από πλευράς ασφαλείας ελληνικό δημόσιο και θα έχουμε εκατοντάδες απαγωγές και ληστείες εναντίον εκείνων που δηλώνουν ότι έχουν κάποιες έστω οικονομίες.
Και μην φαντάζεστε ότι θα πληγούν  τίποτε εκατομμυριούχοι, διότι αυτοί φυλάσσονται. Ο καθημερινός πολίτης θα γίνει στόχος του κάθε εγκληματία
Καλούνται αυτοί που λένε θα υιοθετήσουν αυτή την εγκληματική πράξη να μην το κάνουν, διότι θα είναι υπεύθυνοι για όλα τα εγκλήματα που θα προέλθουν από αυτήν.
Ξαναλέμε, οτι δεν μιλάμε για το έντυπο Ε9 στο οποίο αναγράφονται τα ακίνητα, αλλά για νέο έντυπο στο οποίο ο καθένας θα δηλώνει τα διαθέσιμα μετρητά του.
Επίσης δεν μας είπαν αν τα διαθέσιμα μετυρητά της κάθε οικογένειας, θα υποχρεούται ο καθένας να τα έχει στην τράπεζα και να μην δικαιούται να τα έχει για παράδειγμα  "θαμένα στο χωράφι".
Σε τέτοια περίπτωση, προβλέπεται μαζική έξοδος των χρημάτων των Ελλήνων σε τράπεζες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με δύο κουβέντες, όταν προσπαθεί η εξουσία να καταπιέσει τους υπηκόους της, τρώει τα μούτρα της σε τελική ανάλυση, εδώ και χιλιάδες χρόνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου