Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

40.000 ευρώ για μία εμφάνιση στην TV - Θα παρέμβει ο εισαγγελέας;


Ο έγκριτος νομικός και πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για τους υποψήφιους βουλευτές από την επαρχία όπου το παιχνίδι το προεκλογικό όπως φαίνεται παίζεται με όρους... ακριβούς.

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ κατήγγειλε τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που απαιτούνταν για να εμφανιστεί ένας υποψήφιος στην τηλεόραση. Μάλιστα όπως αναφέρει υπήρχαν και ταρίφες, οι οποίες χωρίζονταν σε τρία πακέτα εμφάνισης με το ανάλογο αντίτιμο...

Τα σχετικά «διόδια» θα μπορούσαν να κοστίσουν έως και το παράλογο χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ, σύμφωνα με τον βουλευτή Ηλείας της ΝΔ.

Το ζήτημα που ανακύπτει πρέπει να διερυνηθεί από την Δικαιοσύνη αφού οι καταγγελίες του κ. Τζαβάρα για χρηματικά παζάρια σε προεκλογικές εκστρατείες βουλευτών είναι ομολογουμένως σοβαρές.

Απαιτείται επομένως η παρέμβαση του εισαγγελέα εδώ και τώρα καθώς εάν έχουν κοπεί τέτοιων μεγεθών τιμολόγια θα πρέπει να ξέρουμε σε ποιες τσέπες έχουν πάει! Την ίδια ώρα είναι πασίδηλο το γεγονός ότι πρόκειται για ένα... κοινό μυστικό για το οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικός θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα άμεσα...




newpost 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου