Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Επιτέλους στη φόρα η βρώμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου - Δεκάδες συλλήψεις προέδρων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και μάνατζερς

Ξεκαθάρισμα στη βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σύλληψη Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για κακουργήματα στην τεράστια «σκούπα» της αστυνομίας για τα στημένα!
Διαβάστε όλα τα ονόματα, 70 άτομα «μπλεγμένα! Αναμένονται και νέες συλλήψεις απο αύριο!...
Με ρυθμό χιονοστιβάδας έρχονται τα νέα από το μέτωπο της επιχείρησης… σκούπα της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ σχετικά με τα στημένα παιχνίδια που ρίχνει... φως στην βρώμα και την δυσωδία που έκανε ότι ήθελε εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σύλληψη Μπέου, Ψωμιάδη και άλλων 7!

Καταρχήν, έχουμε συλλήψεις! Ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνελήφθη και αύριο πάει για να απολογηθεί στον εισαγγελέα! Επίσης υπάρχει σύλληψη του Σταύρου Ψωμιάδη, αλλά και μάνατζερ από την Θεσσαλονίκη που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές. Συνολικά αυτή την ώρα οι συλλήψεις είναι εννιά και ένας εξ' αυτών είναι πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων της Α'Εθνικής!

Αναλυτικά, πρόκειται για τους Αχιλλέα Μπέο, Σταύρο Ψωμιάδη, Γιώργο Τσακογιάννη (μεγαλοπαράγοντας Ηλιούπολης), Νίκος Χάλκος (Πρόεδρος Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (ποδοσφαιριστής με θητεία και στον ΠΑΟΚ), Νίκος Παντέλης (προπονητής) Θανάσης Ντότσας (μάνατζερ) και οι Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος που φέρονται ως bookmakers!

Οι Μπέος, Ψωμιάδης και Τσακογιάννης πάνε κατηγορούμενοι για τα τρία κακουργήματα που αναφέραμε παραπάνω ενώ υπόλοιποι μόνο για το ξέπλυμα χρήματος και την στοιχηματική απάτη.

Τέλος, και σύμφωνα με το blog της τηλεοπτικής εκπομπής «Η Δίκη» του Κυριάκου Θωμαίδη, συνελήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα. Ο ένας εξ' αυτών έχει αγωνιστεί  μεταξύ άλλων και στην στην ΑΕΚ κατά το παρελθόν, με τα αρχικά Σ.Κ.

Ο ποδοσφαιριστής Σ.Κ. είναι ο Σίμος Κρασσάς

Η επιχείρηση... σκούπα
Η αστυνομία κάτω από μεγάλο πέπλο μυστικότητας και μαζί με ανθρώπους του ΣΔΟΕ διεξάγει έρευνα σε όλη την Ελλάδα, σε σπίτια ιδιωτών που εμπλέκονται στο θέμα των πάνω από 50 στημένων αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της UΕFΑ, οι οποίες έχουν παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, oι αστυνομικές επιχειρήσεις ήταν εντελώς μυστικές καθώς δεν θέλησαν να διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία. Οι έλεγχοι ξεκινούν από υπολογιστές και συνεχίζονται σε άλλα μέρη του σπιτιού, ενώ η γιγαντιαία επιχείρηση θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας! Πρόκειται για 20 παράγοντες, διαιτητές και προπονητές, ενώ άμεσα θα γίνουν κινήσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές. Την έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου!

Οπως χαρακτηστικά έλεγαν άνθρωποι της δικαιοσύνης η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και στηρίζεται σε δικογραφία 10.000 σελίδων για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Μάλιστα, σε αυτή την δικογραφία θα υπάρχουν 70 κατηγορουμένοι! Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ασκήθηκαν διώξεις, αλλά έγιναν απευθείας προσαγωγές που κατέληξαν σε συλλήψεις και οι 9 θα οδηγηθούν  στον εισαγγελέα την Πέμπτη το πρωϊ με βαρύ πλέον κατηγορητήριο!

Χρησιμοποιήθηκαν σούπερ μέσα
Η αστυνομία για να φτάσει στον εντοπισμό αυτών των ατόμων χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που είχε στη διάθεση της. Υπήρχε συνδρομή της ΚΥΠ, ενώ ενεργοποιήθηκε για την υπόθεση και ο σούπερ κοριός που χρησιμοποιεί η αντιτρομοκρατική για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και να τις καταγράφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου