Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"Ντροπή σου!" - Το ξέσπασμα της γυναίκας του παιδεραστή

Συγκλονιστικές στιγμές στη μία και μοναδική συνάντηση του ζευγαριού στα κρατητήρια του Ρεθύμνου, μετά την αποκάλυψη της αρρωστημένης δράσης του Νίκου Σαρειγάκη..

Η γυναίκα μετά από μια ολόκληρη ζωή στην Κρήτη, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να φύγει μακριά με τα δύο της παιδιά, προκειμένου να τα προστατεύσει.

"Ντροπή σου", μόνο αυτό βρήκε την δύναμη να πει η σύζυγος του 47χρονου παιδεραστή – εκπαιδευτικού, Νίκου Σειραγάκη, όταν τον αντίκρισε στα κρατητήρια του Ρεθύμνου λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του, όπου και συναντήθηκαν για τελευταία φορά.

Η γυναίκα συγκλονισμένη ρωτούσε συνέχεια αν είναι αλήθεια όσα του καταλογίζουν ενώ εκείνος είχε σκυμμένο το κεφάλι και δεν απαντούσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews, σοκαρισμένη του θύμισε ότι λίγες μέρες πριν το τραγικό συμβάν, παρακολουθούσαν μαζί στην τηλεόραση μια ταινία με παιδεραστές, με τον ίδιο να σχολιάζει αρνητικά την δράση τέτοιων ατόμων!

Η γυναίκα δεν άντεξε, έβαλε τα κλάματα και, φωνάζοντας "ντροπή σου", και έφυγε.

"Έσπευσε να ασκήσει αγωγή διαζυγίου, με αφορμή όσα έμαθε για τον σύζυγό της, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου", δηλώνει ο δικηγόρος της, Ανδρέας Αργυρόπουλος, που προσθέτει: "Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά μια προσπάθεια να επιστρέψει τα δύο ανήλικα αγόρια της υγιή στην κοινωνία".

Τα παιδιά επισκέπτονται καθημερινά παιδοψυχολόγο και προσπαθούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακρυά από το Ρέθυμνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου