Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Στο Milano Eκκλησία από Κρανία !!!


Η San Bernardino alle Ossa είναι μια εκκλησία στο Μιλάνο που το παρεκκλήσι της είναι φτιαγμένο από Κρανία Μικρών Παιδιών. Χρησιμεύσει λένε σαν οστεοφυλάκιο, αλλά εκκλησία ? Ναός χριστιανικός διακοσμημένος με παιδικά κρανία? Είναι κανείς σας υποψιασμένος ? Γιατί Άραγε ??? ! ! !
Γιατί στο Μιλάνο;
Έχετε δει το σύμβολο του Μιλάνου ? Βρίσκεται στην PIAZZA DUOMO στο κέντρο της πόλης, στον τούβλινο τοίχο της CURIA DI MILANO, στο αρχηγείο των Καθολικών ιερέων του Μιλάνου. Η επόμενη εικόνα είναι το σύμβολο της MEDIASET, των 3 κυρίων τηλεοπτικών καναλιών (ITALIA 1, RETE 4 και CANALE 5), που είναι ιδιοκτησία του πρωθυπουργού  SILVIO BERLUSCONI.Το σύμβολο του Μιλάνου είναι ένα Βασιλικό δρακόφιδο που τρώει έναν άνθρωπο.
Το σύμβολο της MEDIASET είναι ένα δρακοφιδο με ένα λουλούδι στο στόμα. Στην Ιταλία το αποκαλούν IL BISCIONE, που σημαίνει «το μεγάλο φίδι».


2
3
114_ALI_20091022_0032_355_265
IMG_5802_-_Milano_-_Ossario_di_San_Bernardino_alle_ossa_-_Teschi_dei_giustiziati_-_Foto_Giovanni_Dall'Orto_-_17_febr._2007
alen34
2597710760_f75932d0ce_o
Τι λατρεύουν μέσα στις εκκλησίες άραγε; Γιατί δείτε την και αναρωτηθείτε “πόση αγάπη γεμίζει η καρδιά σας από τούτες τις εικόνες της εκκλησίας της Αγάπης;” Μάλλον κάποιοι μας κοροϊδεύουν άργια, ή μάλλον … Αυτός είναι ο κόσμος τους ας τον κάνουν ότι κάνουν κέφι.
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ – Το μεγάλο μυστήριο των UFO και των επαφών
Όταν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρεις. Πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει; ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ : Το Μεγάλο Μυστήριο των UFO και των Επαφών (*ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ) – [Video, Ομιλία, θέατρο Altera Pars, Αθήνα, 2010] …και αφού δεν το ξέρεις, πως στο καλό έχεις άποψη; ή αφού δεν το γνωρίζεις, δεν το έχεις ελέγξει, μελετήσει, ερευνήσει ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, πως έχεις άποψη;
Δες την ομιλία προσεκτικά του Παντελή Γιαννουλάκη, και ΜΑΘΕ, για να καταλάβεις ότι σε κοροϊδεύουν και όχι μόνο στο θέμα των UFO αλλά στα πάντα. Κάποιοι περνούν το εαυτό τους έξυπνο και όλους εμάς τους υπόλοιπους ανόητους. Είναι έτσι άραγε;
Το Κοσμικό Φίδι και το DNA του Jeremy Narby
…ρίχνει μια σοβαρή ματιά στο πως η Νευρογεννετική Συνείδηση πληροφορεί την ευαισθητοποίηση, την γνώση τον συμβολισμό και την κουλτούρα. Η σύγκριση του των αρχαίων κοσμικών μύθων του φιδιού με την γενετική κατάσταση κάθε ζώντος κυττάρου αποκαλύπτει τον Βιομοριακό μάγο πίσω από την κουρτίνα της καθημερινής ζωής. Η ανθρωπολογική του μελέτη, η εμπειρία του με την ayahuasca* , και επιστημονική σπέκουλα υφαίνουν μια ιστορία σαμάνων που κατεβάζουν την συνείδηση τους μέχρι κάτω στο μοριακό επίπεδο με εξεζητημένα Νευροδιαβιβαστικά φίλτρα** για να προσλάβουν τις πληροφορίες που περιέχονται στο συνεκτικό ορατό φως που εκπέμπεται από το DNA.
Ξεχάστε τις 12 Αλυσίδες του DNA
Σύμφωνα με αυτά τα ευρήματα, το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά επίσης εξυπηρετεί την αποθήκευση πληροφοριών και τις επικοινωνίες. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι βρήκαν ότι ο γενετικός κώδικας – ειδικά το “σκουπιδό” DNA του 90% – ακολουθεί τους ίδιους κανόνες όπως όλες οι ανθρώπινες γλώσσες.
Έτσι λοιπόν συνέκριναν τους κανόνες του συντακτικού, της σημασιολογίας και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA μας ακολουθούν την γραμματική και έχουν κανόνες όπως στις γλώσσες μας. Έτσι οι ανθρώπινες γλώσσες δεν παρουσιάστηκαν τυχαία αλλά είναι ανάκλαση του κληρονομικού DNA μας. !
Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου
Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή γεράκια ? Σας γέλασαν ξανά.Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες , συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!! Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και … μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … άσε που κάνει ζέστη. Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!
Πτεροδάκτυλοι και Ankh στην Αίγυπτο
Στην αρχαία Αίγυπτο ? άντε δεν το πιστεύω ! ! !To Ankh η Crux Ansata η Κλειδί της Ζωής η Κλειδί του Νείλου κλπ … και Πτεροδάκτυλοι ? Φυσικά όχι αυτοί που ξέρετε από την Παλαιοντολογία ! Άλλωστε οι πτεροδάκτυλοι είναι και θεοί μεταξύ άλλων θεών, των σημερινών Επικυρίαρχων, διότι ΝΑΙ έχουν και αυτοί θεούς ! Η εικόνα κάτω είναι από ένα μοναστήρι καπουτσίνων στο Rapperswil. Εδώ ο κόσμος βρωμάει από ερπετά! Κυρίως κροκοδειλάκια! Προφανώς οι καλόγεροι λατρεύουν τα ερπετά! Τους Πτεροδάκτυλους; Δες την εικόνα, με τι έχουν διακοσμήσει τον κήπο του μοναστηριού:!!!
Οι Στρατιές Του Αβαδδών
Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers. Ενώ οι δορυφόροι του Αρη, ο Φόβος ! και ο Δείμος ! κόβουν βόλτες γύρω από την Γη. Τι ήξερε ο Ομηρος ;
Ποιοί ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;
«Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.
Έτσι, χονδροειδώς, μέσα στο ηλιακό σύστημα έχουμε κυκλικό χρόνο και σε κάθε πλανήτη το γνωστό γραμμικό χρόνο που βιώνουμε. Η θεωρία της διττότητος του Jean Pierre Garnier Malet δίνει με άριστα επιστημονικό τρόπο αυτό το νόημα: «Η ελικοειδής κίνηση της διττότητος του χρόνου και του χώρου είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε όλο το σύμπαν, στο απείρως μεγάλο και στο απείρως μικρό των κυττάρων μας και του DNA».

miastala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου