Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αλλάζουν όλα στο GMAIL [ΒΙΝΤΕΟ]

Έχετε λογαριασμό στο G-Mail της Google; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί αφού οι αλλαγές που έρχονται είναι πολλές και σίγουρα θα σας μπερδέψουν.

Οι αλλαγές έχουν ως στόχο να κάνουν πιο λειτουργικό το Gmail.

Μια βασική αλλαγή είναι το fluid design της ιστοσελίδας. Από εδώ και μπρος, όταν ο χρήστης μεγαλώνει/μικραίνει το παράθυρο του browser, το Gmail τροποποιεί ανάλογα τα περιεχόμενά του έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο νέο μέγεθος. Επίσης, ο χρήστης έχει πλέον την επιλογή να αυξομειώσει την έκταση των παραθύρων για τα labels και το chat, δίνοντας έτσι χώρο στη λειτουργία που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Τα themes περιλαμβάνουν πλέον εικόνες υψηλής ευκρίνειας, ενώ τα conversations (threaded emails) έχουν ανασχεδιαστεί και διαθέτουν πλέον τις profile pictures των συμμετεχόντων. Τέλος, το search γίνεται πολύ πιο λειτουργικό και καταργείται η χρήση των operators, που μπερδεύουν τους μη εξοικειωμένους χρήστες.

Η Google ανέβασε στο YouTube ένα σχετικό video, το οποίο προοριζόταν για private, όμως από λάθος έγινε public για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ένας χρήστης το αναδημοσίευσε κι έτσι έχουμε μια πρώτη εικόνα για τις αλλαγές που έρχονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου