Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Αποκάλυψη: Οι Γερμανοί έχουν αποφασίσει τη χρεοκοπία μας!

67680-merkel_30.jpgΟριστικά έχουν αποφασίσει οι Ευρωπαίοι –ουσιαστικά οι Γερμανοί, αφού αυτοί έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο– να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα! Να προκαλέσουν το περιβόητο «πιστωτικό γεγονός», σύμφωνα με εκτιμήσεις (και πληροφορίες) έγκυρων διεθνών οικονομικών και χρηματιστηριακών κύκλων. Η κυρία Μέρκελ στέλνει τελεσίγραφο:

Η Ελλάδα, όπως τονίζουν, θα είναι το πρώτο υποψήφιο θύμα...
Ζούμε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, που έχουν πρόσβαση στα τεκταινόμενα και στις συζητήσεις που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες, τον πιο ακραίο-ρευστό μήνα από το 1949!
Η γραμμή απέναντι στην Ελλάδα είναι να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη τους επόμενους τρεις μήνες, ολοκληρώνοντας το σχέδιό τους σε διάστημα δώδεκα μηνών. Αν θέλει η Ελλάδα, λένε, μπορεί να παραμείνει, αρκεί να μη μας ενοχλεί. Κι ας πεθάνει... Τόσο ωμά και αδίστακτα λειτουργούν οι... συνεταίροι μας οι Γερμανοί. Που θα προσπαθήσουν να πείσουν όλους τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς ότι η Ελλάδα αποτελεί πληγή, που θα πρέπει να αποκοπεί! Για να μη μεταδοθεί και γίνει γάγγραινα σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης. Και ως θεραπεία έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το Ταμείο EFSF με χρηματοδότηση 1,3 τρισ. (!), προκειμένου να παρθούν ριζικά μέτρα.
Όλο το παιχνίδι που γίνεται είναι να αποκτήσει η Γερμανία τον απόλυτο έλεγχο της Ευρωζώνης! Με την Αμερική να έχει οριστικά την... εποπτεία και για 15 χρόνια να μην απειλείται...
Η Κίνα θα έχει σειρά στη συνέχεια... Να κλείσουν οι δρόμοι του... μεταξιού.
Παράδοση της Ελλάδας...
Μέχρι να οριστικοποιηθούν οι προϋποθέσεις για δημιουργία «πιστωτικού γεγονότος» στην Ελλάδα οι πιέσεις θα συνεχιστούν. Και μάλιστα σε αφόρητο βαθμό. Θα απαιτήσουν τελεσιγραφικά οι προϋπολογισμοί του 2012 και του 2013 να ψηφιστούν με 180 ψήφους, ζητώντας να ψηφίσει και ο Σαμαράς. Θα βάλουν το μαχαίρι στον λαιμό σε όλα τα κόμματα! Διαφορετικά θα μας αφήσουν στην τύχη μας...
Απούσα η Ελλάδα
Σ' όλα αυτά τα τεκταινόμενα όπου άλλοι αποφασίζουν για τη χώρα μας η Ελλάδα είναι κυριολεκτικά απούσα...
Δεν είναι τυχαίο αυτό που έλεγε πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος των κυβερνήσεων του Ανδρέα, ότι ευρωπαίοι πρωθυπουργοί έχουν να δουν έλληνα πρέσβη εδώ και (κρατηθείτε) ΔΩΔΕΚΑ μήνες!
Περίεργος ο ρόλος του Παπαδήμου...
Στο μεταξύ πολλά σχόλια και ερωτήματα προκαλεί η στάση του εκπροσώπου της κυβέρνησης, του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκά Παπαδήμου, στις συγκλονιστικές συζητήσεις που γίνονται για το αύριο της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα ενώ ο γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε έχει πειστεί ότι πρέπει να γίνει «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων κατά 50% και η Μέρκελ το έχει αποδεχθεί, με τον Σαρκοζί να προβάλει κάποιες αντιστάσεις, ο Τρισέ, ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου IIF, Τσαρλς Νταλάρα, και οι τράπεζες είναι αντίθετες. Και έχει ταυτιστεί μαζί τους ο κ. Παπαδήμος.
Έγκυροι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας μας διερωτώνται με ποιον τελικά είναι ο κ. Παπαδήμος, με τις ευρωπαϊκές τράπεζες ή με την Ελλάδα; Ο πρωθυπουργός έχει απάντηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου