Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!!

Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος

Ο τρόπος που θα εξελιχτούν τα πράγματα σε λίγα χρόνια θα καθορίσει και την βασική μεθοδολογία διατροφής που είδη έχει ξεκινήσει σε πειραματικό στάδιο πριν μερικά χρόνια…!!!

Η διατροφική αλυσίδα που αφορά κυρίως τα αγροτικά προϊόντα θα καθορίζεται από τα εργαστήρια και θα προσδιορίζει όχι μόνο το είδος του τροφίμου που θα .....
προορίζεται για τον άνθρωπο, αλλά και για το είδος του ανθρώπου που πρέπει να «παρασκευαστεί» στα εργαστήρια για κατάλληλη χρήση…!!!


Όλοι καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για την μεταλλαγμένη διατροφική αλυσίδα και για τον μελλοντικά μεταλλαγμένο κατάλληλα άνθρωπο που θα έχει προκύψει από τα αντίστοιχα προϊόντα που θα του «επιβάλλουν» στη διατροφή…!!!

Τα στοιχεία που θα εμπεριέχει η διατροφική αλυσίδα θα είναι τέτοια ώστε θα διαμορφώνουν την σκέψη, την κινητικότητα , την αντίληψη κλπ…!!!
Δηλαδή,
Θα σκεφτόμαστε όταν πρέπει, όσο πρέπει και όπως πρέπει, θα μας λένε «μην σκέφτεστε εσείς, σκεφτόμαστε εμείς για εσάς»…!!!
Θα κινούμαστε όσο πρέπει, όταν πρέπει και θα πηγαίνουμε εκεί που πρέπει, δεν θα σπαταλάμε χρόνο για να πηγαίνουμε οπουδήποτε…!!!
Θα δουλεύουμε τόσο όσο πρέπει μπορεί και να μην χρειάζεται να δουλεύουμε γιατί θα τα έχουμε όλα τυποποιημένα, παρερχόμενα …!!!
Δεν θα καταλαβαίνουμε απολύτως τίποτα γιατί δεν θα μπορούμε να σκεφτούμε, όλα θα λειτουργούν όπως ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή…!!!
Για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν θα βρίσκουμε απαντήσεις στον υπολογιστή, όπως θέματα, νομικά, ιατρικά, λογιστικά, δημοσίων υπηρεσιών, δηλαδή ο υπολογιστής θα μας δίνει,
Νομικές συμβουλές
Ιατρικές γνωματεύσεις,
Λογιστικές πληροφορίες,
Διάφορα πιστοποιητικά.
Θα υποβάλλουμε τα πάντα μέσο υπολογιστή…
Ακόμα θα γίνονται και «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ»
Ηλεκτρονικοί έρωτες.
Ηλεκτρονικά φλέρτ…

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Όσο και αν μας φαίνονται όλα αυτά τόσο δύσκολα και όμως είναι πάρα πολύ απλά, και μάλιστα δεν είναι τυχαίο που όλα ξεκινούν από την ΕΛΛΑΔΑ…!!!
Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που σκέφτεται περισσότερο απ όλους τους λαούς του κόσμου, τουλάχιστον ακόμα και σήμερα μπορεί να σκέφτεται…!!!

Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να μας πιέσουν να ακολουθήσουμε την διατροφική αλυσίδα που σιγά-σιγά μας επιβάλλουν, δηλαδή τροφές με ελάχιστες πρωτεΐνες και γενικά ελάχιστα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να λειτουργεί …!!!
Θα μας δίνουν τα απαραίτητα για να μας κάνουν άβουλα όντα, όπως τα πρόβατα ώστε να μας αξιοποιήσουν ακόμα και για διατροφή κάποιον άλλων…!!!

Σε λίγο θα δείτε φυτά να παράγουν μέχρι και 5 φορές το χρόνο καρπούς αλλά χωρίς σπόρους και μάλιστα τα ίδια φυτά θα ανανεώνονται με πιθανή αναπαραγωγή…!!!

Θα δείτε να κυκλοφορούν (είδη σε πειραματικό στάδιο έχουν ξεκινήσει) καρπούζια, ντομάτες, μήλα, μπανάνες, αχλάδια, μπλε, κίτρινα, πορτοκαλί ροζ, και ότι άλλο χρώμα επιθυμείτε.
Αυτό είναι απόδειξή ότι μπορούν να κατασκευάσουν ότι προϊόν θέλουν…!!!

ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ
Προφανής είναι και η επερχόμενη γεννετική μετάλλαξη αφου θα συντηρούμαστε με γεννετικά μεταλλαγμένα τρόφημα, δηλαδή δεν θα χρειάζεται αναπαραγωγή γιατί θα παράγονται όλα στα εργαστήρια, ΑΝΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Το αποτέλεσμα με όλα τα παραστάνω θα είναι να καταλήξουμε στο στάδιο να διατηρούμαστε στη ζωή μόνο με κατάλληλα χάπια και με νερό…!!!

ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
Αυτό το όν που περιγράφεται πιστεύει κανένας ότι θα πρέπει να λέγεται άνθρωπος η ανθρωποειδές;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ
Δυστυχώς εκεί θα καταλήξουμε και μην περιμένει κανείς να ανακάμψει ποτέ κανένα σύστημα…!!!
Δεν ξέρει κανένας και μάλιστα όλοι αυτοί που σπρώχνουν την ανθρωπότητα προς τα εκεί η ιστορία δείχνει ότι οι ίδιοι θα είναι τα πρώτα θύματα επειδή θα ξέρουν…!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…!!!
Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει σατανάς, αυτός είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και το μέσον επιβολής του ΣΑΤΑΝΑ είναι το διαδύκτιο…!!!

ΤΡΑΓΙΚΟ…!!!
Θα μας κυβερνά ένα λογισμικό ενός προγράμματος..!!!
Δεν θα χρειάζεται πλέον κανένας και θα απέλθει η αυτοκαταστροφή…!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ…!!!
Μοιάζει με ουτοπία αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα πριν είναι πολύ αργά,
ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


ΣΧΟΛΙΟ
Όλα τα παραπάνω δεν τα γράφει κάποιος κοινωνιολόγος η κάποιος φιλόσοφος, αλλά ένας απλός πολίτης που μπορεί ακόμα να σκέφτεται, και που καταθέτει μια εμπειρία που είχε σε μία συναλλαγή με την google.
Για όλες τις κινήσεις με καθοδηγούσε η google οπως....

Εάν συμβαίνει αυτό πάτα «εδώ»....
Εάν συμβαίνει το άλλο πάτα « εδώ».....
Ικανοί και έμπειροι συνεργάτες μελέτησαν το θέμα και αποφάνηκαν αυτό.....
Αν διαφωνείται κάντε ένσταση.....
Ικανοί και έμπειροι συνεργάτες μελέτησαν το θέμα και αποφάνθηκαν απόρριψη της ένστασης.....
Μηνύματα δεν δεχόμαστε.....
Η google εάν θίγονται τα συμφέροντα της διακόπτει την συνεργασία μαζί σας (όρος του συμβολαίου Νο 3) τα κέρδη σας κατακρατούνται και μοιράζονται στους θιγόμενους…
Κλπ…κλπ…κλπ….
Ένοιωσα σαν ένα όν που δεν έχει άποψη και αντιμετωπίζεται σαν υπολογιστής….
Πήρα την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Γεια σας.. ονομάζομαι……
Χτύπησα το όνομα μου με μερικά προσωπικά μου στοιχεία στην αναζήτηση της GOOGLE και βρέθηκαν σε τόσες χιλιάδες σελίδες….
Θα ήθελα να μου δώσετε την διεύθυνση της για να υποβάλλω ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή αποζημίωσης επειδή η google αξιοποιεί τα στοιχία μου χωρίς την έγκρισή μου….
Λείπαμε κύριε δεν έχουμε διεύθυνση της google και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.
Μου δίνεται κάποιον προϊστάμενο να μιλήσω…
Αμέσως…
Γεια σας κλπ...μια απο τα ίδια...δεν έβγαλλα άκρη γιατι και αυτοί δεν ήξεραν...

Απ’ ότι ξέρω η διεύθυνση της google είναι στην ΙΡΛΑΝΔΙΑ όπου έχει και ΑΦΜ για χώρες της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ..
Στην ΖΥΡΙΧΗ για Ευρωπαϊκές Χώρες εκτός Ένωσης και στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ…
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη αλλά και ούτε και να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο….

ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ
Η google διαχειρίζεται το 50% των ηλεκτρονικών διαφημίσεων και υπηρεσιών στη ΕΛΛΑΔΑ χωρίς να έχει κανέναν υπάλληλο απλά μόνο κάποιους μεταφραστές και τεχνικούς για να προσαρμόζουν τα λογισμικά….

ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου