Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Διώξτε τους λαθρομετανάστες να σωθεί η Ελλάδα!

λαθρομεταναστες, φορους, lathrometanastes, forous title=Ζώα πολιτικοί για να εισπραξετε φορους πρεπει να διωξετε τους λαθρομεταναστες.
Δεν θα εισπραξετε σχεδον τιποτα ανεβαζοντας τους φορους επειδη το ρευστο εχει εκλειψει απο την ελληνικη αγορα..και μια βασικη αιτια ειναι οτι ακθε χρονο οι λαθρομεταναστες εξαγουν απο τη χωρα μας 12 δις ευρω!
Καθε φορα που δινετε... εστω μισο ευρω στα φαναρια σε καποιο πακιστανο πρεπει να.....
ξερετε οτι δημιουργειτε μια θεση ανεργου Ελληνα,αφου αυτος τα κανει μασουρια και τα στελνει στο πακισταν...
επιπλεον τον πλουτο που μαζευουν απο τις διαρρηξεις,τις ληστειες και τα μαϊμου προϊοντα που πουλανε γεμιζουν τα ταμεια των ασιατικων τραπεζων και αδειαζουν τα δικα μας....
οταν οι πολιτικοι επιτρεπουν να εξαγουν συναλλαγμα οι λαθρομεταναστες χωρις χαρτια και αδεια εργασιας,πώς περιμενουν να μεινει χρημα στην αγορα να καλυψει τους φορους;....και το πιο παρανοϊκο ειναι οτι αντι να παρουν μετρα για παραμονη των χρηματων εδω....αυξανουν τους φορους!...λες και ο σουβλατζης εχει να τα δωσει....
πριν λιγους μηνες πηρανε εκτακτα μετρα σε βαρος των ελληνων για να εισπραξουν 30 δις......μα αν απαγορευαν την εξαγωγη παρανομου συναλλαγματος απο παρανομους και εγκληματιες μεταναστες,σε 2,5 χρονια θα ειχε μαζευτει αυτο το ποσο στην ελληνικη αγορα και τα ποσα που θα επαιρνε το κρατος στα ταμεια του θα αυξανονταν ραγδαια χωρις να αυξησει τους φορους.
Τα πραγματα ειναι απλα.......οσο μας κυβερνανε προδοτες δεν θα δειτε ασπρη μερα....τελος.

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου