Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ!

Tον πρωθυπουργό της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ως υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος «Ενιαία Ρωσία» για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Μαρτίου. Ο Ρώσος πρωθυπουργός αποδέχτηκε την πρόταση.


Λίγα λεπτά νωρίτερα ο ηγέτης του κόμματος και πρωθυπουργός της χώρας είχε προτείνει τον Μεντβέντεφ ως επικεφαλής της λίστας των υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου.

Μιλώντας κατά τη δεύτερη ημέρα του 12ου Συνεδρίου του κόμματος, ο κ. Πούτιν, ο οποίος ήταν επικεφαλής της λίστας στις προηγούμενες εκλογές του 2008 με την ιδιότητα του προέδρου της Ρωσίας, υποστήριξε πως πρέπει να τηρηθεί η παράδοση και επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος στις κοινοβουλευτικές εκλογές να είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος της χώρας.

Όπως είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός, από κοινού με τον πρόεδρο Μεντβέντεφ έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό για τις μεταξύ τους σχέσεις και την πρότασή τους για τη μελλοντική διαμόρφωση του συνδυασμού τους στον ηγετικό μηχανισμό της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, που είναι σίγουρο πως βάζει τις ελληνορωσικές σχέσεις σε ακόμα ίσως χειρότερη τροχιά!

Γιατί το λέμε αυτό; Ποιος να ξεχάσει τα αλήστου μνήμης...μαθήματα "πράσινης ανάπτυξης" που έκανε ο Αμερικανοεβραιοπολωνοέλληνας Τζέφρυ στον Πούτιν, όταν εκείνος του προσέφερε οικονομική βοήθεια;

Αν λοιπόν δεν αλλάξει η αμερικανόδουλη ηγεσία της χώρας, θα χάσουμε την ευκαιρία να ωφεληθούμε ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ από την επαναφορά του πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού Πούτιν στην...φυσική του θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου