Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΘΕΜΑ: Αναδιάρθρωση του χάρτη υγείας στην Δυτική Μακεδονία...Τα Δ.Σ. των εμπορικών Συλλόγων Καστοριάς – Φλώρινας – Γρεβενών – Αμυνταίου και Πτολεμαΐδας μετά από κοινή σύσκεψη για τις αλλαγές που αποφασίστηκαν στα θέματα υγείας και στην αναδιάρθρωση του χάρτη υγείας στην Περιφέρειά μας, κοινοποιούν τις αποφάσεις τους οι οποίες είναι ομόφωνες και είναι οι εξής:

Κανένα Νοσοκομείο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν πρέπει να χάσει ούτε ένα κρεβάτι από την δυναμικότητά του. Αντίθετα πρέπει να ενδυναμωθούν και να στελεχωθούν πλήρως με γιατρούς, προσωπικό και μηχανήματα. Γι αυτό και θεωρούμε απαράδεκτη την μείωση 50 κρεβατιών από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, το οποίο εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ασθενών  και κατοίκων της περιφέρειάς μας. Πιστεύουμε ότι τα θέματα υγείας και η εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας, αλλά και όλων των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι και θέμα πρώτης γραμμής και διεκδίκησης για όλους μας. Πιστεύουμε ότι η άρτια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Περιφέρειάς μας, συμβάλει αποφασιστικά στην προσπάθειά μας για ανάπτυξη της περιοχής μας.

Για τα Δ.Σ.
Βαγγέλης Πανταζής- Πρόεδρος Εμπορ. Συλλόγου Καστοριάς
Μάκης Ταλίδης – Πρόεδρος Εμπορ. Συλλόγου Φλώρινας
Χρήστος Παρασκευαΐδης – Πρόεδρος Εμπορ. Συλλόγου. Γρεβενών
Βασίλης Μπούτσης – Πρόεδρος Εμπορ. Συλλόγου Αμυνταίου
Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος – Πρόεδρος Εμπορ. Συλλόγου Πτολεμαΐδας

04/08/11
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1923Γουμεράς 6    50200   Πτολεμαΐδα                     
Τηλ. 24630 27265   www.espt.gr/
Τηλ.Προέδρου:24630 57077-κιν:6973408006
e-mail:kalaitzopoulos@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου