Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

Η ψεύτικη εικόνα που παρουσίασαν τα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες για την Λιβύη και τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να φύγει ο Καντάφυ απο την εξουσία, με τον καιρό καταρρέει, και όπως έχουμε ξαναπεί εδώ υπάρχαν αμερικανοεβραϊκά συμφέροντα πίσω απο αυτήν την προπαγάνδα.. 

Η Εικόνα του δικτάτορα Καντάφυ που έπρεπε να ανατραπεί απο την κυβέρνηση, δεν ισχύει και αυτό κάποιοι σας το λέγαμε απο πρίν...

Ο λαός της λιβύης ζούσε σε υψηλό βιωτικό επίπεδο, και είχε μεγάλη ελευθερία και οικονομική δυνατοτητα σε σχέση μετα άλλα βορειοαφρικανικά κράτη..!! 

Η διαφορά αυτή είναι που έκανε τους ΝΑΤΟ να μην θέλουν τον καντάφυ..καθώς ένας ηγέτης, που δεν πουλαει τα πετρέλαια του στους ίδιους και τα κρατάει για το κράτος του, ένας ηγέτης που δεν πέρνει οικονομική βοήθεια-δάνειο απο τις ξενες τράπεζες, για να φτιάξει έργα για τον τόπο του, και τα φτιάχνει με τα χρηματα που παράγει το κράτος..ένα ηγέτης λοιπόν που συντηρεί ένα ανεξάρτητο κράτος έιναι αγκάθι στα σχέδια των χειραγωγών..

Μετά την εισβολή λοιπόν του ΝΑΤΟ στην Λιβύη, οι Αμερικανοί κατάφεραν να πετύχουν έναν στοχο τους μεγάλης σημασίας στην διάσπαση του Καντάφυ..! 

Η κυβερνηση Καντάφυ είχε φροντίσει να κατασκευάσει το "κολλοσιαίο " αγωγό ύδρευσης κάτω απο τα χώματα της λιβύης..ο Αγωγός αυτός μάλιστα έχει μπει και στο ρεκορ γκίνες, και εκτός αυτού, κατασκευάστηκε χωρίς ο Καντάφυ να δεχθεί δάνειο απο τις τράπεζες ξένων συμφεροντων.. 

Αυτός ο αγωγός, τροφοδοτούσε το 70% των κατοίκων της Λιβύης και είχε μεταμορφώσει τη χώρα σε έναν "ερημικό " παράδεισο, καθώς είχε μετατρέψει την "ξηρή" χώρα σε αγροτική χώρα, με εξαγωγές καρπών, φρούτων, και τροφίμων, και δεν αναγκαζόταν να προμηθευται σπόρους και τρόφιμα απο τις Αμερικανοεβραϊκές εταιρίες...

Αυτό που κατάφεραν οι ΗΠΑ είναι να καταστρέψουν το μεγαλύτερο μέρος του αγωγού αυτού, κατα την διαρκεια του πολέμου.. 

Αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την χώρα του Καντάφυ, που ενεντιώνεται στην κατοχή των χειραγωγών..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου