Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Σύλληψη 29χρονου για κλοπή σιδήρου στη Δ.Ε.Η.


Ένας 29χρονος ημεδαπός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, για κλοπή παλιοσίδηρων από χώρο της ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς οι οποίοι κλήθηκαν από φύλακες τη ΔΕΗ, διότι είχε αφαιρέσει και είχε φορτώσει σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, από το χώρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, παλαιά σίδερα διαφόρων μεγεθών, συνολικού βάρους 1300 περίπου κιλών και συνολικής αξίας περίπου 400 ευρώ περίπου, ιδιοκτησίας της ΔΕΗ Α.Ε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 47χρονου για κατοχή
ναρκωτικών

Στο μεταξύ, συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα τις απογευματινές ώρες της Κυριακής συνελήφθη επίσης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, 47χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος, ιδιοκτησίας της συζύγου του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, στο αυτοκίνητο και στην τσέπη του, συνολικού μικτού βάρους 264 γραμμαρίων. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 47χρονου, βρέθηκε επίσης κάνναβη συνολικού βάρους 16,7 γραμμαρίων.
Οι ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου