Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ, ΟΙ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΟΙ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ!Βίντεο

 

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν εκτός από τις πυραμίδες της Αιγύπτου της Λατινικής Αμερικής της Κίνας, η υποθαλάσσια πυραμίδα στην Ιαπωνία υπάρχουν και 3 πυραμίδες στην γειτονική Βοσνία Ερζεγοβίνη. Θεωρούμε πως υπάρχει άμεσος συσχετισμός μεταξύ τους με τους πρώτους ή πρώτο πολιτισμό και δημιουργούσαν για κάποιον λόγο αυτές τις μεγαλιθικές κατασκευές. Στην Βοσνία Ερζεγοβίνη λοιπόν....


αρκετά χρόνια πριν θεωρούσαν πως ο περίεργος σχηματισμός του λόφου ίσως έκρυβε κάτι παραπάνω από μια συμπτωματική τριγωνική μορφολογία.
Σήμερα μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα πως υπάρχουν 3 πυραμίδες.


Η πυραμίδα του Hλίου έχει πάνω από 220 μέτρα αυτό σημαίνει πως είναι ψηλότερη κατά 1/3 από την Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο. Οι τέσσερις πλεύρες της πυραμίδας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τα σημεία του ορίζοντα. Μετρήσεις που έγιναν από το Γεωδαιτικό Ινστιτούτο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης υποδεικνύουν ότι το Βόρειο τμήμα της πυραμίδας φέρει τα χαρακτηριστικά του τριγώνου με πλευρές 365 μέτρων και εσωτερικές γωνίες 60 μοιρών. Επιπλέον η Βόρεια πλευρά της πυραμίδας είναι προσανατολισμένη παράλληλα με τον Βόρειο πολικό αστέρα δηλαδή όπως ακριβώς είναι και η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας! Πολυάριθμες επιστημονικές αναλύσεις με δορυφορικές εικόνες και θερμικές αναλύσεις δείχνουν πως υπάρχει απώλεια θερμότητας λόγων των διαδρόμων που βρίσκονται εντός της πυραμίδας. Περάσματα αεραγωγοί και διάδρομοι επικοινωνούν μεταξύ τους με διασταυρώσεις 90 μοιρών.


Η πυραμίδα της Σελήνης είναι πολύ μικρότερη ωστόσο κοινό χαρακτηριστικό της είναι ο προσανατολισμός της στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.


Η πυραμίδα του Δράκοντα. Περίεργο (;) όνομα για πυραμίδα και αναρωτιόμαστε αν η θερμική επεξεργασία και οι δορυφορικές εικόνες που έχουν στα χέρια τους οι επιστήμονες υποδεικνύουν και την ονομασία της.. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει σχετικές ανασκαφές στην πυραμίδα.


Οι 3 πυραμίδες εκτός ότι έχουν κοινό χαρακτηριστικό τον προσανατολισμό τους στα 4 σημεία του ορίζοντα, σχηματίζουν και ένα τέλειο τρίγωνο σε απόσταση 2.2 χλμ.
Οι κάτοικοι των γύρων περιοχών επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πολλών τούνελ που θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως επικοινωνούν μεταξύ τους υπογείως κάτω από τις πυραμίδες.
Η χρονολογία που δίνουν οι επιστήμονες ανέρχεται στα 12.000 χρόνια




ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια για τους αρχαιολόγους και άλλους επιστημονικούς ερευνητές σήμερα αντιπροσωπεύει το φαινόμενο των πέτρινων σφαιρών.
Οι πρώτες πέτρινες μπάλες (για να το απλουστεύσουμε) καταγράφηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στο Δέλτα του ποταμού Diquis στην Κόστα Ρίκα.  Από τότε,  έχουν βρεθεί εκατοντάδες άλλες διαφορετικών  μεγεθών σε διαφορετικές τοποθεσίες του κόσμου.  
Το υλικό κατασκευής  τους είναι από ένα ορυκτό που ονομάζεται γρανοδιορίτης και οι πρώτες μπάλες  που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή ήταν στην Μπάνια Λούκα.
Στην τοποθεσία Τέοτσακ βρέθηκαν 8 πέτρινες μπάλες ενώ το υλικό κατασκευής τους διέφερε διότι ήταν από γρανίτη.   Σ' άλλες τοποθεσίες το υλικό ήταν διαφορετικό ενώ κάποιες είχαν περιεκτικότητα  μεταλλικών στοιχείων κάνοντας του κατοίκους να πιστέψουν πως είχαν θεραπευτικές ιδιότητες. (στο μυαλό μας γιατί ήρθε αυτόματα το Coccun;)
Η διάμετρος τους κυμαίνεται απο 50 εκατοστά εώς και 2 μέτρα ενώ μια συγκεκριμένη σφαίρα υπολογίζεται ότι ζυγίζει γύρω στους 4 τόνους!

Οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα  σχετικά με την χρησιμότητα των πέτρινων σφαιρών.


ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Το μεγαλύτερο μυστήριο ωστόσο είναι σίγουρα η εύρεση ενός ανθρώπινου αποτυπώματος
που χρονολογείται στα 350.000 έτη!!!
Μήπως σας θυμίζει κάτι;;;



Aυτό είπαμε και εμείς...
ΟΙ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

Προσέξτε τις σπείρες που είναι χαραγμένες επάνω στον μονόλιθο.  Το σύμβολο της σπείρας το συναντάμε σε πάρα πολλούς αρχαίους πολιτισμούς. 
Αίγυπτος Ελλάδα Ινδία Κίνα Μεσοποταμία Σκανδιναβία κ.α. Είναι το σύμβολο της ζωτικής δύναμης του σύμπαντος.  Τα δαχτυλικά αποτυπώματα, οι ανεμοστρόβιλοι το DNA μας Ακόμα και οι γαλαξίες έχουν σπειροειδή μορφή!
Ο Αρχιμήδης  μελέτησε με μεγάλη λεπτομέρεια τις ιδιότητες της επίπεδης έλικας στο έργο του «Περί Ελίκων». Με την έλικα αυτή κατάφερε να τετραγωνίσει τον κύκλο.
Η σπείρα συμβολίζει τον χρόνο τις αλλαγές και την εξέλιξη της ζωής.

 Στον κάτω κύκλο βλέπουμε και ένα ερπετό με ανθρώπινο σώμα που πιθανόν να λατρευόταν και ως Θεός όπως ο Κουατζελκοάτλ ο Θεός που εμφανίζεται στις πυραμίδες των Μάγια.  Στις μυθολογίες τα ερπετά  θεωρούνταν πλάσματα με υψηλή ευφυΐα και ήταν αυτά τα οποία έδωσαν τις γνώσεις στην ανθρωπότητα..

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν τα ευρήματα των 3 πυραμίδων. 
Μεταξύ άλλων θα δείτε:  Στο 2ο βίντεο [09:19 ]υπάρχουν γράμματα Ελληνικής γραφής το Ε το Τ  το Σ και το Λ φαίνονται ολοκάθαρα.
Στο 3ο βίντεο [05:43] το γράμμα Ν και ο Μαίανδρος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου