Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Μια πιθανή πρόταση σωτηρίας μας. (Επιστολή ελπίδας που αξίζει τον κόπο να διαβαστεί)


Σκεφτήκαμε κάτι πιθανόν εθνικά ωφέλιμο και επιθυμούμε να σας το προτείνουμε σε Σας γενικά κύριοι Ταγοί της εξουσίας και ιδιαίτερα στον Πρωθυπουργό Μας.
Συμπεραίνουμε καταρχάς, κύριε πρωθυπουργέ, ότι με τα δανεικά των τρίτων άκρη ποτέ δεν βγάζουμε. Κάτι τα χρεολύσια, κάτι το επιτόκιο θα μας οδηγούν πάντα σε εκτροπές και στον γκρεμό.

 Η χώρα αυτή ανήκει σε Έλληνες. Έλληνες μάλλον πρέπει να την σώσουν. Δεν εκκινούμε όμως από το ότι Έλληνες [ομοίως] την κατάντησαν ως την κατάντησαν.

Ας ιδρύσουμε, εσείς μάλλον παρά εμείς, ένα ειδικό ταμείο με ονομασία κατά το δοκούν, άλλωστε εσείς έχετε δικαίως το προβάδισμα σε τίτλους και ονομασίες πρωτότυπες, το μόνο που έχετε κάνει, κατά πολλούς ως τώρα. (Η ιδέα δεν έχει να κάνει με ένα τραπεζικό λογαριασμό που κάποτε ανοίξατε για το θεαθήναι)


Τι θα γίνει με το ταμείο αυτό.


Το ταμείο αυτό θα είναι η τράπεζα του Ελληνικού χρέους. Χρωστάμε σήμερα λέει 400 δις ευρώ. Ωραία (sic), Συνέλληνες συνεισφέρετε να ξανακάνουμε «μπάνκα». Έλληνες από παντού και πάντα Έλληνες. Βάλτε όσα και όποτε θέλετε. Τα χρήματα θα ελέγχονται κατ'ευθείαν από άτομα ειδικής αξιοκρατικής εμπιστοσύνης και θα συντρέχει και έλεγχος από τους πιστωτές μας.

Έλληνες εύποροι, κατά κανόνα, αλλά όχι μόνο, θα κληθούν να πράξουν το χρέος τους στην Πατρίδα. Και αν θέλετε και όχι υπό μορφή δωρεάς. Δανεικά αν θέλουν θα δίνουν και αυτοί, αλλά με την προϋπόθεση το κράτος να έχει τη διακριτική ευχέρεια, ή να τα λογίζει άτοκα, ή να δίνει τη μικρότερη δυνατή μορφή τόκου και θα τα ξεπληρώσει όποτε και αν έχει δυνατότητα να το πράξει.

Έλληνες εύποροι υπάρχουν πολλοί. Οι λιγότερο εύποροι από αυτούς έχουν μικρό σαλέ στην Ελβετία. Είναι ηθικό χρέος τους να αποκτήσουν και όνομα στην Ελληνική Ιστορία. Άλλωστε εάν από μια γενιά το εγχείρημα πετύχει θα έχουν να λένε στα παιδιά τους πως εθνικοί ευεργέτες ήταν, δίχως μάλιστα να έχει εξαφανισθεί το κεφάλαιο τους (αφού το εγχείρημα πέτυχε).
Δείτε το κάτι ως ομόλογα που εκδίδετε με τους όρους που έχει ανάγκη τώρα ή Πατρίδα μας και όχι οι κάθε λογής κερδοσκόποι. Θα μπορεί μάλιστα και κάποιος να πάρει πίσω τα χρήματα του όποτε θέλει αλλά όχι με τόκο αλλά μάλλον λιγότερα, ήτοι με τόκο απομείωσης.


Το Σύνθημα ;

Οι Έλληνες επενδύουν (στην και) για την Πατρίδα τους !

Εάν βέβαια κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ταυτόχρονα αρχίσετε να πράττετε και εσείς επιτέλους το δικό σας χρέος, κύριε, ήτοι: α) Να ξεβρομίστε το Δημόσιο από την ανήθικη νομιμοφανή κραιπάλη χρημάτων και ατόμων, β) Σταματήσετε την πάσης φύσεως δειλία της εφαρμογής γενναίων αποφάσεων, αλλά αναγκαστικών για να βγει η χώρα από το τέλμα και γ) Επιβάλλετε την αναγκαία Εθνική κυριαρχία στα σύνορα μας για να σταματήσει η ανεξέλεγκτη Εισβολή Λαθρομεταναστών,
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ή χώρα μας έχει την δυνατότητα να ορθοποδήσει.

Σας το τονίζουμε αυτό γιατί έως σήμερα δεν έχετε λάβει ορθά μέτρα και έχει περάσει ήδη παραπάνω από ένας χρόνος από το μνημόνιο Σας. Άρα εάν απέτυχε το μνημόνιο μια φορά πόσες φορές αποτύχατε εσείς στον σχεδιασμό και υλοποίηση ορθών μέτρων ;

Ίσως πλέον η παραπάνω πρόταση να αποτελεί πλέον την μοναδική πιθανότητα να σώσετε το όνομα σας ( και όχι μόνο ίσως ).

Το σχέδιο αυτό εάν οργανωθεί σωστά και Εθνική ομοψυχία θα προκύψει, ενώ ταυτόχρονα πολλές μάσκες προδοτών θα πέσουν εν τω άμα της υλοποιήσεως του.

Είμαστε σίγουροι ότι μόνο η απειλή που θα υπάρχει ,ότι μπορούμε να εξοφλήσουμε τις δόσεις, να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, μόνο αυτό είναι αρκετό ώστε να πέσουν τα σπρέντς και τα μπούμε στην αγορά ξανά.

Μετά από αυτό με καλούς οικονομικούς χειρισμούς σε μια δεκαετία η χώρα θα δει φως.

Κάντε το ως δείγμα ευαισθησίας των Ελλήνων.
Για να δούμε : 

Οι Έλληνες θέλουν να σώσουν την χώρα ή όχι. Αν όχι, τότε καλώς να προχωρήσετε σε αποκρατικοποιήσεις και αλλά δεκτικά των πιστωτών μας .

Αν πάλι λειτουργήσει, τότε σωθήκαμε όπως έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή. Τότε με το πιστόλι πάνω και κάτω από το τραπέζι... άστε το καλύτερα.

Τώρα όμως δεν θα είναι όπλο αλλά μαχαίρι γιαπωνέζικο σε χέρι όμως ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Κόβει με την επαφή.


Aριθμός λογαριασμού : « Η σωτηρία της πατρίδας » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου